Sundvænget 44, Hellerup - Lützau
Tilbage

Rækkehus til istandsættelse beliggende fjerde hus fra vandet på Sundvænget i Hellerup.

Rækkehus til istandsættelse beliggende fjerde hus fra vandet på Sundvænget i Hellerup. Den særdeles attraktive og populære rækkehusbebyggelse er tegnet af arkitekt Thorkild Henningsen. Sundvænget er en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser med adgang til vejens private strand med badebro og tilhørende legepladsområde og fodboldbane langs vandet.

Rækkehuset er oprindeligt opført i 1926 og beliggende på 307 m² grundareal med sydvendt have. Boligen indeholder hall, gæstetoilet, lys dagligstue med brændeovn og i forskudt plan stor karnap og udgang via dobbeltdør til ejendommens sydvendte have. Endvidere spisestue med stort vindue og køkken. Kælderen indeholder ét disponibelt rum og vaskekælder.

På 1. sal: Repos, badeværelse, forældresoveværelse samt tre gode børneværelser. Herudover uudnyttet anden sal og 13 m² indbygget garage. Efter aftale kan udleveres gennemarbejdet arkitekt/ingeniør og renoveringsplan (inkl. budget) indeholdende brand – og certificeret statiker beregninger for bl.a. tagkonstruktionen.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Funktionel ét-plans villa på 749 m² sydvestvendt grund attraktivt beliggende på Søbakken og i gåafstand til Skovshoved skole, SIF og havnen

Søbakken 6A Charlottenlund
Charlottenlund
København Ø Rosenvængets Allé 11, 3. th København
Persondatapolitik