Tilbage

International høj klasse i Frederiksstaden

Frederiksstaden i København byder på en helt særlig stemning. Med Amalienborg og Marmorkirken som omdrejningspunkt for en nærmest parisisk følelse, danner gadernes istandsatte ejendomme, der i forrige århundrede blev opført med en ensartet arkitektur mod gadebilledet, et meget harmonisk område af København.

Fredericiagade er en skøn lomme med en sjælden ro lige midt i city. Nr. 16 er en klassisk ejendom, der gennemgik en totalrenovering i 2016, der bragte den op til en standard, der ikke findes mange af i København. Den flotte gård er fint anlagt med brosten, beplantning og en lysplan fra Luceplan og mod gaden pudses messingskiltet jævnligt. Det hele holdes med en ordentlig sirlighed og de løbende friske blomster i opgangen er med til at helstøbe en eksklusiv hotelassociation, der yderligere stiger, når man åbner døren til lejligheden.

Den 174 kvm store lejlighed stod færdigrenoveret sommeren 2022, og resultatet er en bolig med et kræsent internationalt niveau, hvor der ikke er gået kompromis nogle steder. Materialevalget er fra absolut øverste hylde og løsningerne efterlever en ambition om at skabe en lejlighed i særklasse, hvilket underbygges af en indeklimaforståelse, hvor gulvvarmen overalt og varmegenvindingsanlægget gør det til en meget behagelig oplevelse at opholde sig i hjemmet. Varmen fra gulvet fordeler sig på de brede gennemgående Dinesen-egetræsplanker og lysplanen fra Møller & Rothe og Lumière løfter den visuelle æstetik fra rum til rum.

Entréen er udstyret med rigelig opbevaringsplads fra Poliform-skabene, der går igen i hele lejligheden. Fra entréen er der adgang til det ene af lejlighedens badeværelser, der byder på corian-elementer fra Boffi og armaturer fra VOLA.

Inde i det store køkkenalrum møder man køkkenet, der er en interessant kombination af to højkvalitetsbrands, hvor dansk design møder italiensk luksus. På bagvæggen er der lavet en højskabsløsning fra Boffi med en organisk stålbelægning og bag pocketskabslågerne, er der gemt en kaffestation. Bordpladen med den integrerede vask i samme gennemgående materiale er ligeledes fra Boffi, mens køkkenøens skuffer er fra Unoform. Quookeren i stål er med både kogende og boblende vand og opvaskemaskine og ovn er fra Miele. Boffi står desuden for de fritstående reoler i både køkken og stuen, der er en del af inventaret.

I naturlig forlængelse af køkkenet ligger spisestuen og den hyggelige stue, der har fine kig til Amalienborg, Operahuset og den ornamenterede kuppel på Marmorkirken. I dag er der opført en væg i stuen, der danner et soveværelse, men den er ikke bærende og kan nemt nedtages, hvis man ønsker mere plads i stuen.

Fra køkkenet er der udgang til altanen, der vender mod gården. Altanens placering i samspil med køkkenet gør den til det oplagte sted at grille.

Fordelingsgangen med indbyggede lysløsninger leder harmonisk videre til Master bedroom, walk in closet, stort badeværelse for enden og yderligere et værelse.

Walk in-skabet fra Poliform er med eksklusive tilvalg som indlagt lys og indfræsede greb, der tilfører den daglige luksus, som hele lejlighedens manifesterer. Badeværelset med badekar fører stilen videre med corian-elementer fra Boffi og armaturer fra VOLA. Badeværelset har desuden vaskemaskine samt vasketørremaskine fra Miele.

Lejligheden er gennemført ud fra en holistisk tankegang, der ikke blot handler om den visuelle æstetisk. Med varme organiske materialer og ikke mindst klimaorienterede løsninger, er der samtidig skabt en indre atmosfære af særlig høj karakter.

Med gåafstand til Metro, havnefronten og Kongens Nytorv er beliggenheden absolut sublim og underbygger den samlede oplevelse af lejlighedens ekstravagante kvalitet beliggende i en yderst præsentabel ejendom, der udover en højloftet hall byder på elevator, affaldsskakt og dørtelefon med kamera. Det er ret svært at sætte en finger på noget i Fredericiagade 16, 3. th.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Skøn møbleret lejlighed på 89 m² med altan og uden bopælspligt.

Store Strandstræde 18C, 2. København
København K
København K Lille Strandstræde 14A, 2. København
Persondatapolitik