Tilbage

Arkitekttegnet kompromisløs og flot minimalistisk istandsat penthouselejlighed.

Arkitekttegnet kompromisløs og flot minimalistisk istandsat penthouselejlighed på 197 m² med elevator og altan.

Ejendommen er beliggende i Trondhjemsgade, som er en af Østerbros mest eksklusive adresser og med gode parkeringsmuligheder.

Lejligheden ligger tæt på Østre Anlæg, Holmens Kirkegård, Kastellet, Østerport Station, Metro, centrum, gode institutioner, skoler og indkøbsmuligheder.

Boligen med loft til kip er smagfuldt gennemrenoveret i 2021/2022 med eksklusive materialer af højeste kvalitet med bl.a. nyt køkken og badeværelser fra Boform, italienske quartzite natursten fra Scalvini Marmi og Vola armaturer på badeværelser, specialudførte skabsløsninger med god opbevaring samt indbyggede døre i væggene fra Vahle (i stuen beklædt med træpaneler fra Boform). Endvidere nye brede plankegulve i eg fra Trækompagniet og eksklusiv belysning fra Anker & Co.

Den indbydende lejlighed, hvor der er kræset for hver og én detalje, strækker sig over en hel etage og indeholder entré med indbyggede garderobeskabe og gæstebadeværelse. Herudover ét stort åbent opholdsrum med brændeovn, spisestue, eksklusivt køkken med bl.a. vinkøleskab, Gaggenau ovn og induktion samt speciallavet kvist med udgang til hyggelig altan med skydedørsparti.

I forlængelse af spisestuen adgang til forældreafdeling med stort badeværelse en suite med brus og badekar og direkte adgang til åbent walk-in samt disponibelt rum.

I lejligheden er endvidere to gode børneværelser via en fordelingsgang i forlængelse af opholdsstuen. Der er med separat adgang på etagen nyt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler (kun for denne lejlighed) og stort tilstødende loftrum med mulighed for opbevaring.

Alt i alt en helt og aldeles gennemført og smagfuld penthouselejlighed på en af Københavns mest mondæne adresser.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Udlejes kun til lejere som ikke har behov for at tage folkeregisteradresse.

Toldbodgade 38B, 4. tv. København
København K
Hørsholm Kirsebærvej 8 Hørsholm
Persondatapolitik