Kontakt - Lützau

Ejendomsmægler i
København og Nordsjælland

Hugo

Kontorhund

Med 30 års erfaring har vi opbygget et solidt lokalkendskab og et stærkt netværk.

Hos Lützau sætter vi en stor ære i vores arbejde, og vi har svært ved at skjule entusiasmen for det, vi laver. For os er målet, at alle vores kunder er tilfredse, sælger såvel som køber. Som ejendomsmæglere tror vi på, at en løbende og tæt dialog med vores kunder er en forudsætning for, at vi kan gøre vores arbejde. Derudover mener vi, at tillid og fortrolighed er en selvfølge for at drive en seriøs forretning – hos os er en aftale en aftale.

Vi er i særdeleshed specialister i områderne København og Nordsjælland. Hos Lützau har vi en dyb forståelse for de forskellige geografiske områder, vi arbejder i. Vi oplever, at vores kendskab til områderne er særligt værdifuldt, både for køber og sælger. Vi ved, hvad forskellen er på den ene ende af Strandvejen og den anden. Vi ved, hvor de andre børnefamilier bor, og vi kan forklare præcis, hvad værdien er i et lille fiskerhus tæt på havnen.

Hos Lützau sætter vi en dyd i ærlighed. Også når det gør ondt. Vi benytter os ikke af ejendomsmæglerbranchens gængse floskler, men siger tingene, som de er. Det giver tryghed til både sælger og køber, at de oplever, at de kan stole på os.

Uanset om du går med tanker om at købe eller sælge, vil vi meget gerne høre fra dig. Én ting gælder nemlig ikke bare lutzau.dk, men også vores kontor på Strandvejen 347 i Skovshoved. Gå bare ind, der er åbent…

Med venlig hilsen
Kristian Lützau
Ejendomsmægler MDE
Indehaver

Ansvar og garanti: Oplysning om ansvar og garanti ifølge Bekendtgørelsen om formidling m.v. ved salg af fast ejendom.

Titlen ”Ejendomsmægler” er en beskyttet titel, som kun må benyttes af personer, der er registrerede i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, www.erhvervsstyrelsen.dk.

Lützau og de ansatte ejendomsmæglere har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. sal, 2100 København, Telefon: +45 33369595. Forsikringen er tegnet via Dansk ejendomsmæglerforening som en kollektiv ansvars- og garantiforsikring og dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark.

Lützau og de ansatte ejendomsmæglere er medlemmer af Dansk ejendomsmæglerforening, www.de.dk

Til opfyldelse af Lov om omsætning af fast ejendom § 21 gives disse oplysninger:
Samarbejdsaftaler hvor der ydes provision, vederlag og rabat er følgende:
Willis Insurance Agency i samarbejde med Alm. Brand og Dansk Boligforsikring A/S samt forsyningsselskaberne Strømlinet og Modstrøm.

 

Persondatapolitik