Ejendomsmægler i
København og Nordsjælland

Med 30 års erfaring bygger vi på et solidt lokalkendskab med et stærkt netværk

Hos Lützau sætter vi en ære i vores arbejde – vi har let ved at blive begejstrede over vores boliger og svært ved at skjule vores entusiasme ved det, vi laver. Som ejendomsmæglere tror vi på, at en løbende og tæt dialog med dig er en forudsætning for, at vi kan gøre vores arbejde godt. For os følger tillid og fortrolighed med for at drive en seriøs forretning, her er en aftale altid en aftale. Vores mål er nemlig, at alle vores kunder er tilfredse, sælger såvel som køber.

Vi har en dyb forståelse for de forskellige geografiske områder, og i København og Nordsjælland er vi specialister. Vi ved, at vores kendskab til de forskellige områder er værdifuldt for både køber og sælger. Fx at vi forstår forskellen på den ene og den anden ende af Strandvejen, når vi kan fortælle, hvor de andre børnefamilier bor, og at vi kender værdien af det lille fiskerhus ved havnen.

Hos Lützau sætter vi samtidig en dyd i ærlighed. Og vi siger det med kærlighed, også når det gør ondt. Vi undgår branchens floskler og siger tingene, som de er. Det giver en tryghed til både sælger og køber, når de ved, at de kan stole på os og det, vi siger.

Så uanset om du går med tanker om at købe eller sælge, vil vi meget gerne høre fra dig. Og selvom du altid kan klikke forbi lutzau.dk, vil vi så gerne ha’, at du også besøger vores kontor. Kom bare ind på Strandvejen 347 i Skovshoved – der er (næsten) altid åbent.

Med venlig hilsen
Kristian Lützau
Ejendomsmægler MDE
Indehaver

Ansvar og garanti:

Persondatapolitik