Tilbage

Arkitekttegnet villa beliggende på Søbakken en af Skovshoveds absolut mest eksklusive og attraktive adresser.

Arkitekttegnet bevaringsværdig villa med sundkig fra første sal attraktivt beliggende på den lukkede vej Søbakken, en af Skovshoveds absolut mest eksklusive og attraktive adresser, samt i gåafstand til Øresund, Skovshoved Havn, Skovshoved Skole og SIF.

Den funkisinspireret villa, beliggende på 669 m² sydvestvendt grund, byder på et kompromisløst materialevalg med fokus på den moderne families funktionelle behov.

Den nænsomme renovering og ombygning fra 2021/22 er udvendigt som indvendigt udført med respekt for husets arkitektoniske udtryk i samarbejde med Spacon & X arkitekter og MAA Povl Krebs samt udvendigt tegnet af landskabsarkitekt Nicolai Lindberg.

Huset facade er todelt med et unikt og holdbart udtryk med træbeklædning i antracit fra Superwood på førstesalen kombineret med hvide mursten i stueetagen. Herudover specialfremstillet have- og carportlåge i mørkt hårdttræ samt hegn i galvaniseret stål som giver et flot modspil til husets smukke facade.

Villaen i to plan med i alt 202 etagemeter har en veltænkt planløsning med mange ovenlysvinduer, store opholdsrum og er smagfuldt gennemrenoveret med bl.a. snedkerudførte løsninger der er håndmalede med Farrow and Ball maling.

Alt inventar i køkken, badeværelser, indbyggede skabe og reoler er fra Snedkeriet KBH. Der er desuden egetræsgulve med gulvvarme i hele stueetagen, håndmalede vindueskarme og mange bevarede originale detaljer som husets døre og rækværk til første sal i smukt red pine tree.

Boligen indeholder entré og hall med ovenlysvindue, garderobeskab og gæstetoilet. Stor opholdsstue med udgang til den sydvendte terrasse og adgang til den østvendte- og vestvendte have.

I forskudt plan via få trin adgang til et pragtfuldt køkken alrum med fantastisk smukt lysindfald med store og mange glaspartier og åben pejs. Det eksklusive og klassiske køkken i massivt træ har indbygget kaffeskab, bordplader i carrara marmor, Quooker, Bora induktion og emfang, dobbelt køleskab og øvrige hårde hvidevarer i Miele.

Fra køkkenet direkte udgang til helt og aldeles pragtfuld ugenert arkitekttegnet anlagt have med smuk beplantning og store opholdsterrasser, hvor eftermiddags-og aftensolen nydes.

Herudover kontor/værelse, bryggers med Miele vaskesøjle og udgang til haven samt teenage- eller au pair afdeling med eget badeværelse.

Førstesalen er indrettet med fordelingsgang og to badeværelser med sundkig. Herudover tre soveværelser. Alle soveværelser har adgang til begge badeværelser som er eksklusivt og enkelt indrettet med hvide vægfliser, håndmalet snedker elementer og italienske armaturer i krom samt Semplice rain DeLuxe brushoveder fra Pulcher. Via master bedroom udgang til imponerende tagterrasse med aftensol.

Grunden og haven er et arkitektonisk mesterværk uden lige. Forhaven, hvor morgensolen kan nydes, er bl.a. anlagt med sandstone fliser på gangarealerne, hvor der veksles mellem maghogni og sand. De øvrige terrasser mod øst og vest er anlagt i bæredygtig bambus.

Al udendørs belysning er fra Møller & Rothe. Ved ankomstpartiet carport med indbygget ladestander.

Energimærket er udarbejdet fra før istandsættelsen. Huset er i dag velisoleret og opvarmes med varmepumpe. Ejer har også installeret et blødgøringsvandfilter fra BWT der minimerer kalk i ejendommen.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Tilbagetrukket luksus med hele fire meter til loftet

Niels Hemmingsens Gade 32A, 1. th. København
København K
Nordhavn Mariehamngade 3, 5. tv Nordhavn
Persondatapolitik