Tilbage

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

I hjertet af Strandpromenaden, med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand, udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig” med sortglaseret tegl, sprossede vinduer, flotte vognporte, smukt klokketårn og ur.

Boligen på i alt 204 m² er oprindeligt opført i 1916 og nænsomt ombygget i 2017 til en tidssvarende familiebolig med respekt for bygningens arkitektoniske udtryk.

Herudover medfølger to parkeringspladser i underjordisk p-kælder, loftrum på 32 m² samt 6 m² depotrum i kælder og attraktive fællesfaciliteter med fuldt udstyret trænings- og fitnesslokale med tilhørende badefaciliteter, sauna og massagerum. Der er ligeledes brugsret til kajakker og paddelboards.

De eftertragtede boliger på Strandpromenaden er i 2017 udviklet af Bricks og tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects med i alt 42 ejerboliger.

Strandpromenaden er et attraktivt byggeri med et godt naboskab og easy living livsstil med minimal vedligeholdelse af boligen. Strandpromenaden har en enestående beliggenhed med det gode liv tæt på vandet og samtidig i umiddelbar nærhed til Hellerup, Nordhavn og City.

Ankomst til boligen sker via privat indgangsparti med dørtelefon. Herfra adgang til ejendommens pragtfulde flisebelagte gårdhave med udsigt mod Øresund, markise ved havebordet og flere hyggelige opholdszoner.

Den rummelige bolig i ét plan er indrettet i gennemtænkte detaljer med moderne materialer af højeste kvalitet, herunder Dinesen Douglas gulve med gulvvarme, eksklusive snedkerudførte løsninger i køkken og bad fra Københavns Møbelsnedkeri, Kalfire tunnel gaspejs, Vola armaturer m.m.

Ejendommen indeholder entré med garderobe. Fra entréen adgang til boligens fantastiske højloftet køkken alrum med smukke hvælvede romerlofter i mursten.
Det eksklusive køkken i røget eg med rå marmor bordplader er udstyret med Quooker, Gaggenau gas kogeø og Miele hårde hvidevarer.

I forlængelse af køkkenet hyggelig spisestue. Centralt i opholdsrummet udgang til den lukkede gårdhave, der er omkranset af stedsegrøn laurbærhæk. I køkkenalrummet desuden udgang via dobbeltdør til husets baghave.

Fra alrummet direkte forbindelse til opholdsstuen igennem indrammet smedejerns glasdør. Den gennemgående gaspejs imellem opholdsstuen og spisestuen forbinder naturligt de skønne opholdsrum.

Opholdsstuen har fritlagte bjælker og loft til kip, indbygget snedker fremstillet reol samt udgang til lille hyggelig ”drinks terrasse” med aftensol.

I den nordlige længe: Viktualierum med Liebherr vinkøleskab og fryser med adgang via elektronisk stige til stort loftrum på 32 m².

Herudover to børneværelser, gæstebadeværelse samt forældreafdeling med badeværelse en suite med brus og badekar. Forældresoveværelset har ligesom opholdsstuen en generøs loftshøjde med fritlagte bjælker og loft til kip. Desuden indbygget skabsvæg og udgang via dobbeltdør til gårdhaven.

Alt i alt et helt unik og enestående second to none familiebolig i ét plan som er uden sammenligning med de øvrige boliger på Strandpromenaden.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Stilren liebhaverlejlighed med både kant og karakter på eftertragtet beliggenhed i København K.

Pilestræde 35D, 2. København
København K
Frankrig Montauroux Frankrig
Persondatapolitik