Tilbage

Anden række fra Øresund med direkte adgang til Øresund og egen badebro.

Gennemrenoveret hvidpudset ejendom med direkte adgang til Øresund og egen badebro beliggende på Hambros Allé – en af Hellerups absolut mest mondæne og eftertragtede adresser.

Ejendommen er smagfuldt gennemgribende renoveret i perioden 2018/2019 med bl.a. nyt tag i cedertræ, store ipé terrasser, nye IHC-elinstallationer, egetræsgulve med gulvvarme i stueetagen, indbydende spa afdeling og nyt kvalitetskøkken fra Køkkensnedkeren med bl.a. Gaggenau hårde hvidevarer.

I 2022/2023 er ejendommen yderligere renoveret med ny entré med garderobe, nyt bryggers, gennemgribende renovering af førstesalen med bl.a. helt ny rumopdeling med masterafdeling med terrasse, walk-in værelse og badeværelse samt et ekstra værelse/kontor. Herudover nye flotte egetræsgulve med gulvvarme. Husets opvarmning er ligeledes udskiftet fra naturgas til fjernvarme.

Udvendigt er etableret et nyt indgangsparti med parallel dobbelt parkering, elektrisk skydeport i flot mahognitræ mod Hambros Allé og ny låge mod Richelieus Allé. I indkørslen er installeret ladestander til elbil.

Hambros Allé og Richelieus Allé har desuden i 2023 fået en gennemgribende renovering med ny asfalt, nyanlagte fortove og fibernet. Der er ligeledes fremtidssikret mod oversvømmelser ved skybrudssikring.

Ejendommen har et samlet areal på 304 m² luksuriøse kvadratmeter fordelt på to plan, udestue samt separat spa og motionsrum (dertil et loftsrum på 21 m²). I henhold til BBR udgør det registrerede boligareal 199 m².

Den attraktive ejendom er omkranset af en hvid mur med flot ugenert have og indeholder entré med garderobeskabe, adgang til gæstetoilet med brusebad og nyt eksklusivt bryggers fra Køkkensnedkeren med to vinkøleskabe og Miele vaskemaskine og tørretumbler.

Fra entréen adgang til gæsteværelse, pragtfuldt opholdsrum med udgang til store terrasser mod hhv. syd og nord hvorfra der er direkte adgang til egen badebro.

Den separate spa afdeling indeholder motionsrum, sauna og dobbeltbruser samt udendørs bruser.

På første sal er uhindret udsigt over Øresund fra kontoret med udgang til østvendt balkon. Indretningen på første sal er ekstravagant med en meget stor master afdeling med udgang til sydvendt terrasse med udsigt til Øresund, walk-in værelse og stort badeværelse med adgang til 21 m² disponibelt loftsrum.

Ejendommen vil over de næste mange år fremstå nyrenoveret, hvor der ikke vil være behov for omkostningsfulde renoveringstiltag og er derfor særdeles attraktiv for personer som søger en ejendom der ikke skal renoveres de næste mange år.

Bemærk den lave ejerudgift.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Tilbagetrukket luksus med hele fire meter til loftet

Niels Hemmingsens Gade 32A, 1. th. København
København K
Nordhavn Mariehamngade 3, 5. tv Nordhavn
Persondatapolitik