Tilbage

Charmerende familievenlig villa beliggende på en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser.

Charmerende familievenlig villa med god karma på i alt 440 m² etagemeter beliggende på Sundvænget i Hellerup. Ejendommen er ligesom den populære rækkehusbebyggelse på vejen tegnet af arkitekt Thorkild Henningsen.

Sundvænget er en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser med adgang til vejens populære private strand med badebro og tilhørende fodboldbane langs vandet til glæde for vejens børn, børnebørn og alle beboere.

Ejendommen er opført i 1928 med skøn og helt ugenert sydvendt have med hyggelige terrasser samt to sydvendte altaner. Mange fine detaljer til ejendommen er tilføjet omkring 1954 fra den kendte arkitekt Arne Jacobsens hånd, herunder smukt hvælvet loft i spisestue, døre og vinduer med sprosser, ikonisk indgangsparti m.v.

Ejer har smagfuldt renoveret boligen i 2003-2005 med bl.a. nyt tag og med flotte eksklusive løsninger der passer til husets stil. Huset er sidenhen løbende vedligeholdt og fremstår sundt og indflytningsklart.

Ejendommen indeholder entré med god plads til opbevaring af overtøj i indbygget garderoberum samt hall med trappeløb til kælder og første sal.

Lys dagligstue med parketgulv, indbygget reolvæg, smuk stuk og adgang til skøn opvarmet udestue med udgang til vedligeholdelsesnem pragtfuld sydvendt have med skønne terrasser og stedsegrøn beplantning.

Desuden pejsestue med parketgulv, smuk stuk, udgang til haven og gennemgående Phillip Pejse brændepejs til køkkenet med glas i begge sider.

Fra hallen og pejsestuen adgang til åbent køkken og spisestue med plankegulve, smukt hvælvet loft, udgang via dobbeltdøre og Phillip Pejse gaspejs som husets samlingspunkt. Det eksklusive lyse forrammekøkken er bl.a. indrettet med fransk gaskomfur tilkoblet fast gasforsyning, to ovne, Miele opvaskemaskine og Tony armatur.

På første sal: Repos, tre gode soveværelser med indbyggede garderobeskabe. De to sydvendte soveværelser har ligeledes udgang til skøn altan. Herudover badeværelse med badekar, dobbelt vask og Tony armaturer samt separat walk-in værelse.

Via spindeltrappe i det store værelse adgang til privat forældreafdeling på anden sal indeholdende soveværelse med udgang til altan med udsigt til Øresund og badeværelse en suite.

I kælderen med egen ind- og udgang: Forstue med garderobeskabe, stor teenageafdeling med garderobeværelse, bryggers med god opbevaringsplads samt Miele vaskemaskine og tørretumbler.

Herudover stor sauna, brusebadeværelse samt flere store og små disponible rum. I den opvarmet garage er der ligeledes god opbevaringsplads.

På Sundvænget er anlagt fiberforbindelse og på ejendommen installeret fjernvarmeanlæg ejet og serviceret af Gentofte Kommune. Til ejendommen medfølger egen Clever ladestander til opladning af elbil.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Skøn møbleret lejlighed på 89 m² med altan og uden bopælspligt.

Store Strandstræde 18C, 2. København
København K
København K Lille Strandstræde 14A, 2. København
Persondatapolitik