Tilbage

Uovertruffen og kompromisløs penthouselejlighed med elevator, udestue og enestående tagterrasse.

Uovertruffen og kompromisløs penthouselejlighed på 131 m² med elevator, 21 m² udestue og enestående tagterrasse på 61 m².

Ejendommen er attraktivt beliggende på Vestergade i en lille charmerende ejendom fra 1905 med Emmery bageri i stueetagen og kun 250 meter til Rådhuspladsen.

Lejlighedens beliggenhed er super central med kort afstand til Strøget, et stort udvalg af fantastiske spisesteder og cocktailbarer og få hundrede meter til Amagertorv, Gammel Strand (Metro) samt Nørreport Station og Metro.

Boligen er smagfuldt gennemrenoveret med eksklusive materialer og forskellige træsorter af højeste kvalitet med bl.a. snedkerlavet køkken, minimalistisk badeværelse, flotte sildebensparketgulve og en helt og aldeles pragtfuld udestue og tagterrasse.

Lejligheden fremstår utrolig hyggelig og indbydende med bl.a. synlige mørke bjælker og store smukke buede vinduespartier og indeholder
entré og adgang til lejlighedens fantastiske køkken alrum med flot brændeovn.

Herudover forrum og gæstetoilet, børneværelse og stort forældresoveværelse med snedkerudførte indbyggede skabe og skuffer i lyst træ med læderhynder.

Desuden forrum med garderobeskab og adgang til stort badeværelse. Via elegant trappe i egetræ adgang til skøn og unik udestue på 21 m² med store vinduer, skydedøre og træbeklædt loft.

Den fuldstændige fantastiske tagterrasse på 61 m² er elegant indrettet med træ dæk, delvist glas- og jernværn, gennemført udekøkken med to integrerede gasgrill, håndvask og brændeovn.

Det er muligt at tilkøbe parkeringslicens via Københavns Kommune.

Alt i alt en helt og aldeles gennemført, hyggelig og smagfuld penthouselejlighed centralt beliggende i København K.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Lys og rummelig lejlighed med flot udsigt til kanalen mod Kronløbsøen, Trekroner og Nordhavns havneløb.

Sundkaj 69, 2. tv. Nordhavn
Nordhavn
Nordhavn Mariehamngade 3, 5. tv Nordhavn
Persondatapolitik