Strandgade 26, st., København K - Lützau
Tilbage

Smuk og højloftet herskabslejlighed på 325 m² attraktivt beliggende i historisk og fredet ejendom.

Smuk og højloftet herskabslejlighed på 325 m² attraktivt beliggende i den historiske fredet ejendom fra 1769 ved navn Behagens Gård opkaldt efter bygherre Købmand Gysbert Behagen, hvor facaden deraf også har et kartoucheskjold med bogstavet B.

Den velholdte ejendom på Strandgade 26 er centralt beliggende på Christianshavn ved Knippelsbro, Vor Frelsers Kirke og Metroen. I ejendommen er en fantastisk flot og repræsentativ opgang samt en charmerende gård.

Herskabslejligheden er lys med store vinduer, høje paneler, stuk og flotte plankegulve. Boligen indeholder entré, tre store stuer en suite mod Strandgade med brændeovn i den ene stue. Herudover pejsestue, værelse med indbygget reol samt fordelingsgang med adgang til soveværelse og brusebadeværelse. Forenden ad gangen stort spisekøkken, lille mellemgang med adgang til gæstetoilet og soveværelse med indbygget skab.

Strandgade ligger omringet af gode spisesteder med et fantastisk nærmiljø og kun 950 meter fra Kgs. Nytorv der udover restauranter og cocktailbarer indbyder til et aktivt kulturliv med mange tilbud i gåafstand til Skuespilhuset, Det Kgl. Teater, Nationalmuseet og Glyptoteket.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Uprætentiøst og underspillet luksusejendom på den attraktive og rolige beliggende Margrethevej i hjertet af Hellerup.

Margrethevej 15 Hellerup
Hellerup
København V Gærtorvet 14, 13. 2. København
Persondatapolitik