Skovtoften 13, Asserbo - Lützau / Book fremvisning her
Tilbage

Arkitekttegnet totalrenoveret helårs anvendeligt sommerhus direkte til fredskov.

Arkitekttegnet totalrenoveret helårs anvendeligt sommerhus direkte til fredskov. Det charmerende sommerhus er beliggende på 1.909 m² skøn naturgrund, der ikke kræver vedligeholdelse. Boligen er ude som inde smagfuldt istandsat til mindste detalje samt gennemisoleret med lavt varmeforbrug via varmepumpe. Indvendigt er massive fyldningsdøre, egetræsgulve samt høje paneler i perlestaf.

Adkomst til huset sker via overdækket opholdsveranda med udendørsbelysning. Boligen indeholder forstue med Morsø brændeovn og fordelingsgang med lysdæmpning, gæstetoilet med ovenlys og Winkelmann fliser med gulvvarme og lysdæmpning.

Klassisk badeværelse med ovenlys, stort brus, messing armaturer og gulvvarme. Der er i alt tre gode soveværelser. Fra fordelingsgangen udgang til terrassedækket mod nord, hvortil der er separat indgang til bryggers. Herudover ca. 60 m² stue og udgang til stort vestvendt terrasseområde. Fra køkkenet er der også udgang til terrassen mod nord. Det flotte terrasseanlæg er lagt med 40 mm sibirisk lærketræ.

Det store alrum har desuden pejs med indsats, loft til kip og ovenlys. Køkkenet er et klassisk gråt landkøkken med lav energi hvidevarer, induktion og bord emfang.
I boligen er ligeledes etableret high speed fibernet.

Udvendigt er der udendørsbelysning i bede og 27 m² garage med stik til El bil og 14 m² udhus og sedumtag på hus og udhus.

Ejendommen er beliggende på en stille blind hulvej i det meget børnevenlige Akademikerkvarter og ligger kun 5 minutters gang via stier til den berømte Asserbo købmand igennem hegnet. Desuden 10 min. fra Tisvilde Hegn, strand og mountainbikeruter samt ca. 10 km fra Arresø.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Charmerende og gennemistandsat andelslejlighed på 235 m² beliggende på Nansensgade mellem Søerne og Torvehallerne.

Nansensgade 45 København
København K
København Ø Malmøgade 5, 3. København
Persondatapolitik