Mosehøjvej 9C, Charlottenlund - Lützau / Book fremvisning her
Tilbage

Gennemført dobbelthus i international klasse opført af det velrenommerede byggefirma Maison Scandinavia

Jordvarmeanlæg – Årlig varmeudgift kr. 5.595 iflg. energimærke.

Gennemført dobbelthus i international klasse fra 2019 beliggende på en del af det tidligere Mærsk ejet jordstykke med store træer og skrånende plæne mod Ellemosen. Til boligen er eksklusiv brugsret til 2.184 m² grundareal.

Den minimalistiske ejendom består af en flot facade med store 3 lags vinduespartier med lavenergi glas og danske egetræsrammer og er opført af det velrenommerede byggefirma Maison Scandinavia.

Alle materialer er nøje udvalgt og med special producerede løsninger i højeste kvalitet. Valg af gulve fra Ebony & Co, trappe i smedet brændt jern og pejse med vægbeklædning af stenbrud fra Sydfrankrig giver huset en eksklusiv identitet. Af øvrige flotte detaljer kan nævnes døre i egetræ med skjulte hængsler, lamper fra Floss, Kreon & Cube, armaturer fra Dornbracht i gunmetal, el kontakter fra Meljaz samt vandfaldsvæg i 18 karat guld mosaik fliser.

Ankomst til boligen sker via 1. sal og indeholder entré med garderobe og gæstetoilet. Stort køkken/alrum med pejs og køkkenelementer fra Elmelund snedkeri i Jern med el skuffer, stort vinkøleskab, lavastens gril, gaskogeplade & induktion fra Italienske Baraza samt Quooker med dansk & koldt vand. Fra køkkenet udgang til skøn terrasse med flot udsigt over haven. Herudover stor forældreafdeling med walk-in garderobe og badeværelse med indbygget TV.

Stueetagen indeholder opholdsstue med gaspejs og store vinduesparter med udsigt til haven. Herudover 3 soveværelser med indbyggede skabe, entré, bryggers og 2 badeværelser.

Kælderarealet indeholder et  imponerende spaområde med indendørs pool med svømmetræner samt massage. Pool rummet har søjler i 18 karat guld mosaik fliser og sauna i thermo Asp (varmeafvisende) med stjernehimmel. Ankomst til ejendommen sker via flot anlagt chaussesten indkørsel med forplads og Ipé hegn, port og el udstyret hoveddør som åbnes med kode.

Ejendommen har Danfoss gulvvarme overalt, Genvex og opvarmning med jordvarme samt særskilt luftskifteanlæg for spaafdelingen. Udvendigt er ude spa og belægning med smukke Indiske sandstone fliser og Ipé terrasser samt antracit grå markise med vejrstation.

Alt i alt en helt fantastisk ejendom udover det sædvanlige.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Charmerende og gennemistandsat andelslejlighed på 235 m² beliggende på Nansensgade mellem Søerne og Torvehallerne.

Nansensgade 45 København
København K
København Ø Malmøgade 5, 3. København
Persondatapolitik