Landemærket 27, 3. tv., København K - Lützau / Book fremvisning
Tilbage

Citylejlighed uden bopælspligt med elevator direkte ned til privat parkeringskælder.

Den eksklusive lejlighed på i alt 238 m² er beliggende i hjertet af København i et stille område ved Rundetårn og Kongens Have. Boligen er ombygget til perfektion i 2018 med et materialevalg og en detaljegrad, der er sjælden set og exceptionel flot.

Den indbydende “Plug and play” lejlighed hvor der er kræset for hver og én detalje, strækker sig over en hel etage og har elleve franske altaner samt en dejlig vestvendt altan mod gården. Overalt er flotte stucco lustro behandlet drager og brede plankegulve i lud- og voksbehandlet ask.

De to badeværelser og gæstetoilettet er renoveret med håndlavet klinker fra Fired Earth i Crema Marfil, snedkerudførte spejlskabe fra Vivre samt Geberit håndvaske og toiletter. Endvidere lys styring, wi-fi installationer, indbygget sound systems og TV/home Cinema/Apple TV i alle værelser. Der er gulvvarme i alle rum bortset fra bryggerset og alle elinstallationer er nye.

Lejligheden indeholder entré med indbygget garderobeskabe og gæstetoilet. Stor stue med biopejs og tre franske altaner. I åben forbindelse køkken og spisestue udgang til stor vestvendt altan mod gården via 3 stk. dobbelte altandøre. Køkkenet er fra Svane med push og soft-lukke funktion, Siemens hvidevarer integreret i køkkenets design og armatur fra Quooker, Fusion Square 3-i-1 hane med varmt samt koldt og kogende vand.

Herudover tre soveværelser hvoraf de to soveværelser er med tilhørende badeværelser en suite. Alle soveværelser har indbyggede højkvalitets garderobeskabe med ahorntræ. Med udgang til bagtrappen ligeledes bryggers med Siemens vaskemaskine og tørretumbler, overskabe og Vola armatur i børstet krom.

Det er muligt at leje to parkeringspladser i ejendommens p-kælder. Der medfølger et godt kælderrum på 13 m².

Alt inventar kan tilkøbes og består bl.a. af italienske made to measure møbler, Dux senge design tæpper og lamper fra Porta Romana m.v.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Smukt og smagfuldt istandsat engelsk rækkehus fra 1903 fredeligt beliggende på Christiansholms Parkvej i den sydlige karré mod Christiansholm Slot.

Christiansholms Parkvej 18 Klampenborg
Klampenborg
Hellerup Kildegårdsvej 25, st.th. Hellerup
Persondatapolitik