Tilbage

Søens bredder og himlens vidder.

Når man bor med udsigt til vand, opstår der en helt særlig ro og kontakt med naturen. Grunden i Hørsholm med storslåede kig til Brådebæk sø er indbegrebet af lige præcis de kvaliteter med sin beliggenhed lige ved søens bredder.

I dag overstiger grundens fantastiske kvaliteter de bygninger, der i dag ligger placeret, hvorfor vi anser at de nye ejere højst sandsynligt vil opføre et nyt hus på grunden, ligesom det giver mening at konvertere husets status fra sommerhus til helårsbolig, som området primært består af.

Grunden
Lidt uden for Hørsholms aktive bykerne ligger området Ubberød med sine store vidder og bakkede terræn. Lidt længere nede af vejen ligger Rude Skov, ligesom Øresund kun er et par kilometer væk med hyggelige Rungsted Havn og en god badestrand. Når man bor i Ubberød er man hurtigt på motorvejen, og dermed har man en hverdag i tæt kontakt med naturen uden overhovedet at føle sig afskåret.

Hørsholm Kongevej 38 er en skøn lomme på hele 2.342 kvadratmeter i naturskønne Ubberød. Ved ankomsten til naturgrunden daler pulsen allerede et par niveauer med udsigten til det åbne himmelrum over søen og trætoppene på den anden side af bredden.

Stemningen fuldendes, når man bevæger sig videre ned af grunden og søens dragende spejlinger åbenbares. Grunden byder på nogle spændende niveauforhold, gamle træer og et fald mod søen, der åbner op for tankerne om en ny bolig med uhindret søudsigt, hvor mulighederne er mange. Der må bygges op til 20% i forhold til grundstørrelsen, dog med nogle retningslinjer, der vedrører højden på huset og afstande til selve søbredden.

Huset
Grunden indeholder i dag en værkstedsbygning og selve huset, der er opført i 1987. Begge bygninger falder ind i omgivelserne med græs på taget omringet af grundens majestætiske nåletræer. Husets køkkenalrum med brændeovn og store fritliggende bjælker har loft til kip og ovenlysvinduer. Etagen har yderligere et soveværelse med god skabsplads, plankegulv og direkte adgang til husets ene badeværelse. Det andet badeværelse har adgang fra den lyse entre med ovenlysvinduer. Fritliggende bjælker præger hele overetagen og understreger en rustik stil i fint samspil med livet udenfor vinduerne. Husets underetage er lys og fungerer som en naturlig del af huset med et trappeforløb direkte fra køkkenalrummet. Gulvet er hernede belagt med klassiske staldklinker og byder på et bryggers og et disponibelt rum.

Byen
Hørsholm er en rigtig familieby og har de seneste mange år fokuseret målrettet på at tilbyde byens borgere de absolut bedste sports og- fritidsmuligheder. Der er ikke mange byer, der ligger inde med tennisanlæg, skøjtearena, svømmehal, sportshal, skateboardpark på så højt et niveau. Byen har af samme årsag gennem tiderne leveret store sportsnavne, der kan tilskrives byens prioritering af netop faciliteterne. Derudover ligger dejlige Hørsholm inde med gode skoler, børnehaver og vuggestuer.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Tilbagetrukket fra Store Kongensgade

Store Kongensgade 110D, 3. tv København
København K
København K Fredericiagade 16, 3. th København
Persondatapolitik