Erfaren ejendomsmægler til Lützau søges

21. april 2017 - Opslag

Lützau søger en ambitiøs mægler og potentiel partner til salg af unikke boliger på Danmarks mest attraktive adresser.
Som ejendomsmægler hos Lützau får du en enestående mulighed for at sælge boliger af højeste internationale klasse i hjertet af København og Nordsjælland.

Stillingen er udelukkende åben for erfarne mæglere. Det forventes, at du som minimum har 5 års erfaring med salg af eksklusive villaer og lejligheder og kan dokumentere dine tidligere resultater. Et indgående lokalkendskab til City og Nordsjælland er desuden et must, og god energi og seriøs professionalisme er en nødvendighed i et kompetitivt miljø,hvor vi formidler pragtvillaer og drømmelejligheder til kunder, der ved, hvad de vil have.

Du tilbydes en 100 % resultatafhængig aflønning med en mere attraktiv fordeling end branchen normalt tilbyder. Da Lützau har flere projekter i støbeskeen, har den rette kandidat mulighed for at indtræde som partner på sigt.

Ansøgning
Ser du dig selv som Lützaus nye mæglerprofil? Så send din ansøgning til Kristian Lützau på kontakt@lutzau.dk. Ansøgningsfrist er den 30. juni 2017. Spørgsmål vedrørende stillingen bedes henvendt til Kristian Lützau på tlf. 60 14 63 35.

Alle henvendelser behandles fortroligt.