Tilbage

222 m² funkisvilla beliggende på 1.114 m² stor grund højt beliggende over Strandvejen med panoramaudsigt over Øresund. Med garage og indgang fra Strandvejsiden og ligeledes med indgang fra Rosavej.

222 m² funkisvilla med 124 m² kælder opført i 1931 beliggende på 1.114 m² stor grund højt beliggende over Strandvejen med panoramaudsigt over Øresund. Ejendommen indeholder bl.a. entré med gæstetoilet, stor opholdsstue mod Øresund med udgang til terrasse og have mod øst. Åbent køkken med Boffi elementer i direkte forbindelse med spisestue samt skøn stue med pejs mod vest. Herfra udgang til ejendommens flot anlagte vesthave med 2 skønne terrasser, den ene med udendørs pejs. På 1. Sal: Forældresoveværelse mod Øresund med udgang til altan, 2 gode børneværelser, det ene med udgang til altan mod syd, badeværelse samt walk-in closet . I kælderen: Vaskerum, stort badeværelse, viktualierum, disponibelt rum samt værksted/fyrrum. Med garage og indgang fra Strandvejsiden og ligeledes med indgang og parkering fra Rosavej.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Direkte til Øresund på en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser. Nuværende ejer blev født i huset i 1928 og sidenhen ejer af ejendommen i 1957. Ejer har boet på adressen i 88 år, hvor hele 4 generationer har boet.

Sigridsvej 22 Hellerup
Hellerup
Charlottenlund Travebanevej 6 Charlottenlund