Tilbage

På særdeles eftertragtet og eksklusiv beliggenhed tæt på Helenkilde Badehotel og med 3.505 m² fantastisk grund med storslået udsigt direkte til Kattegat.

Gulpudset ejendom med rødt tegltag på meget eftertragtet og eksklusiv beliggenhed tæt på Helenkilde Badehotel og hovedgaden i Tisvilde. Ejendommen er opført i 1912 og har de seneste år gennemgået en gennemgribende renovering med bl.a. nyt undertag, hulmursisolering, zinktagrender, Bøjsøe vinduer og døre, Douglas plankegulve, nye elinstallationer, centralstøvsuger osv. Ejendommen er beliggende på en 3.505 m² helt fantastisk og meget privat grund med storslået udsigt og med trappenedgang direkte til Kattegat. Ejendommen indeholder bl.a. entré, stort køkken/alrum med åben pejs og elementer fra Hvalsøe samt grovkøkken med udgang til lille gård. Derudover opholdsstue med karnap og åben pejs samt tv-stue. På 1. sal: Badeværelse, 2 børneværelser, forældresoveværelse samt stort loftrum. Herudover en separat afdeling med sauna, bad, toilet og garage.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

280 m² attraktiv og charmerende herskabslejlighed beliggende i velbevaret og bevaringsværdig ejendom på Dag Hammarskjölds Allé på Østerbro og i gåafstand til rekreative områder som Kastellet og Østre Anlæg samt til indre by.

Dag Hammarskjölds Allé 1A, st. København
København
København Store Kongensgade 110D, 1. tv. København