Tilbage

Direkte til Øresund på en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser. Nuværende ejer blev født i huset i 1928 og sidenhen ejer af ejendommen i 1957. Ejer har boet på adressen i 88 år, hvor hele 4 generationer har boet.

Sjælden udbudt ejendom opført i 1901 beliggende direkte til Øresund på en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser. Sigridsvej ligger parallelt med Sundvænget og Bengtasvej og få minutters gang fra Charlottenlund Strand- og Skov. Nuværende ejer har ejet ejendommen siden 1957 og der må påregnes en gennemgribende istandsættelse. Ejendommen er beliggende på 939 m² østvendt grund med privat badebro. Villaen på 200 m² har været beboet af 3 generationer i mange år og er pt. indrettet som 2 boliger og indeholder bl.a. entré og mellemgang med garderobeskab, køkken, spisestue/værelse samt en meget stor østvendt stue med udgang til terrasse og haven. Endvidere garderobeværelse og brusebadeværelse. På 1. sal: Stor repos og stue med udgang til køkken, vaskerum og lille kammer. Endvidere stor stue med en stor karnap og udgang til en lille terrasse og den skønneste udsigt til bl.a. Middelgrundsfortet. Herudover et mindre badeværelse med kar. På 2. sal: Repos, 2 stuer med udgang til sydvendt altan fra den ene stue. Toilet og brusebad samt mellemgang med håndvask. Endvidere et depotrum. I kælderen: Brusebadeværelse, stort hobbyrum med udgang til haven, teknikrum med depot samt stort disponibelt rum. Ejendommen har endvidere en garage og en carport.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

234 m² skøn totalistandsat taglejlighed på 2. sal i det gamle posthus på Klampenborg Station tæt ved Øresund, Bellevue Strand og Dyrehaven.

Dyrehavevej 5, 2. sal Klampenborg
Klampenborg
Klampenborg Strandvejen 668 Klampenborg