Tilbage

Ejerlejlighed beliggende på 1. sal i klassisk patriciervilla på hjørnet af Marievej og Vedbæk Strandvej med flot udsigt over Øresund og med solterrasser fra tidlig morgen til sen aften.

Ejerlejlighed beliggende på 1. sal i klassisk patriciervilla på hjørnet af Marievej og Vedbæk Strandvej med flot udsigt over Øresund. Sol fra tidlig morgen til sen aften på øst- og stor vestvendt terrasse. Ejendommen blev oprindeligt opført 1896 med inspiration fra Italiensk arkitektur. Opdelt i 2 ejerlejligheder i 1978. Beliggende på 1.168 m² stor grund med flot fælles ankomstparti og velanlagt indhegnet have med eksklusiv brugsret. Tæt på Vedbæk Havn, Rosenhuset, restauranter, indkøb, børnehaver, Vedbæk Skole- og togstation. Boligen indeholder bl.a. entré, 3 højloftede stuer en suite mod Øresund i klassisk stil med høje gulvpaneler og stuk. En suite stuer fordelt på: Stue med brændeovn med udgang til østvendt balkon, bibliotek med indbyggede reoler og skjult arbejdsplads, spisestue i åben forbindelse med snedkerudført køkken. Herudover forældresoveværelse med mange indbyggede skabe og med udgang til stor vestvendt terrasse og udendørs spa. Stort badeværelse med kar. Børneværelse med walk-in closet. Separat rum indrettet til vinopbevaring med plads til ca. 400 flasker vin. Endvidere højloftet tårnværelse med frilagte bjælker og panorama udsigt over Øresund. 81 m² loftetage med frilagte bjælker, hvoraf 64 m² ikke indgår som en del af boligarealet indeholdende opholdsrum med indbygget surround sound , 3 depotrum samt værksted. I kælder: 22 m² fordelt på 2 depotrum samt 11 m² fælles fyrrum. Alle flisebelagte rum samt 2. salens opholdsrum har gulvvarme.  De mørklakerede gulve kan nemt slibes, såfremt man ønsker et lyst udtryk.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Direkte til Øresund på en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser. Nuværende ejer blev født i huset i 1928 og sidenhen ejer af ejendommen i 1957. Ejer har boet på adressen i 88 år, hvor hele 4 generationer har boet.

Sigridsvej 22 Hellerup
Hellerup
Charlottenlund Travebanevej 6 Charlottenlund