Tilbage

Rækkehus med privat have beliggende med udsigt til grønt fællesareal og direkte til Hundesømosen i det charmerende og børnevenlige Jægersborg Kaserne.

Rækkehus fra 2014 med lille privat have beliggende med udsigt til grønt fællesareal og direkte til Hundesømosen i det charmerende og børnevenlige Jægersborg Kaserne. Ejendommen indeholder bl.a. entré i åben forbindelse til Boform køkken med bordplader i røget egetræ. Endvidere meget stor opholdsstue, hvor der er klargjort til etablering af brændeovn. Fra stuen trappeløb til 1. sal og direkte udgang til stor privat brostensbelagt terrasse og udsigt til de grønne fælles arealer. Boligen har endvidere en lille nordvendt privat have direkte til Hundesømosen. Derudover  badeværelse med mørke klinker og afskærmet bruseniche med hvide fliser. På 1. sal: Forældresoveværelse med walk-in closet, 2 børneværelser samt badeværelse med bruseniche og badekar. Den meget højloftet kælder på 122 m² er indrettet med vaskerum og et ekstraordinært stort disponibelt rum. Det store disponible rum vil være velegnet til yderligere opdeling til flere gode rum.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

139 m² lejlighed på 27. etage med imponerende udsigt over hele København. Lejer tilbydes en køberet på attraktive vilkår.

Bohrsgade 2, 27.1 København
København
København Bohrsgade 2, 27.2 København