Tilbage

Gennemrenoveret fredet rækkehus med lav ejerudgift i det charmerende og børnevenlige Jægersborg Kaserne med direkte adgang til Hundesømosen.

Gennemrenoveret gulkalket fredet rækkehus på 225 m² beliggende i det charmerende og attraktive Jægersborg Kaserne. Ankomst til ejendommen sker via skøn fælles gårdsplads med privat udeareal. Boligen indeholder bl.a. stor repræsentativ hall med flot trappeløb til 1. sal og adgang til soveværelse/kontor. Endvidere meget stor opholdsstue med høje paneler, stort kombineret køkken og spisestue med hvide Boform elementer og bordplader i røget eg. Derudover gæstetoilet og udgang til Jægersborg Kasernes grønne fælles arealer og til boligens nordlige private udeareal. På 1. sal: Fordelingsgang med separat vaskerum, badeværelse med Boform element og mørke gulvklinker samt glasafskærmet bruseniche med hvide fliser. Herudover stort forældresoveværelse samt 1 børneværelse. Via trappestige ligeledes adgang til ca. 47 m² spidsloft. Da ejendommen er fredet, betales der ikke grundskyld. Bemærk den lave ejerudgift.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Markant hvid 254 m² ejendom opført i 1903 beliggende på skøn 729 m² grund på Traverbanevej tæt på Charlottenlund Travbane og Øresund.

Travebanevej 6 Charlottenlund
Charlottenlund
København Østbanegade 21, 3. tv København