Tilbage

Gennemrenoveret fredet rækkehus med lav ejerudgift i det charmerende og børnevenlige Jægersborg Kaserne med direkte adgang til Hundesømosen.

Sagsnr. 1343

Kontant 8.900.000
Ejerudgift/md. 4.728
Boligareal m² 225
Grundareal m² 221
Privat P-plads 2

Gennemrenoveret gulkalket fredet rækkehus på 225 m² beliggende i det charmerende og attraktive Jægersborg Kaserne. Ankomst til ejendommen sker via skøn fælles gårdsplads med privat udeareal. Boligen indeholder bl.a. stor repræsentativ hall med flot trappeløb til 1. sal og adgang til soveværelse/kontor. Endvidere meget stor opholdsstue med høje paneler, stort kombineret køkken og spisestue med hvide Boform elementer og bordplader i røget eg. Derudover gæstetoilet og udgang til Jægersborg Kasernes grønne fælles arealer og til boligens nordlige private udeareal. På 1. sal: Fordelingsgang med separat vaskerum, badeværelse med Boform element og mørke gulvklinker samt glasafskærmet bruseniche med hvide fliser. Herudover stort forældresoveværelse samt 1 børneværelse. Via trappestige ligeledes adgang til ca. 47 m² spidsloft. Da ejendommen er fredet, betales der ikke grundskyld. Bemærk den lave ejerudgift.

Sagsnr. 1343

Kontant 8.900.000
Ejerudgift/md. 4.728
Boligareal m² 225
Grundareal m² 221
Privat P-plads 2

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Byggegrund beliggende diskret og i rolige omgivelser på Bel Colles Allé. Det er muligt at bygge 400 m² boligareal fordelt på 200 m² i 2 plan.

Bel Colles Allé 8E Rungsted Kyst
Rungsted Kyst
Hørsholm Kirsebærvej 8 Hørsholm