Tilbage

Markant og flot rødstensejendom opført i 1916 beliggende på Gardes Allè som det næstsidste hus mod Richelieus Allé og Øresund.

Markant og flot rødstensejendom opført i 1916 beliggende på Gardes Allè som det næstsidste hus mod Richelieus Allé og Øresund. Ejendommen indeholder bl.a. hall med flot trappeløb til de øvre etager samt gæstetoilet. Meget stort og charmerende køkken og opholdsrum med pejs og 5 franske dobbeltdøre som fører ud til en fantastisk hyggelig sydvendt flisebelagt gårdhave. I forlængelse af det store køkken og opholdsrummet endvidere, i hver sin ende af rummet, 2 afdelinger fordelt på en mindre stue og bryggers samt et soveværelse og garderobeværelse. Begge afdelinger fører ud til 2 mindre nordvendte gårdarealer. På 1. sal: Repos og meget stor opholdsstue som pt. er opdelt i 2 stuer opsat med lette gipsvægge. På plantegningen vises denne opdeling ikke. Fra stuen udsigt til gårdhaven. Herudover 1 soveværelse. På 2. sal: Repos og stort forældresoveværelse med god garderobeplads med badeværelse en suite. Fra badeværelset er ligeledes udgang til reposen. Herudover 1 børneværelse. På loftsetagen: 1 disponibelt værelse samt mindre depotrum. Ankomst til ejendommen sker via præsentabel forplads med mulighed for parkering af flere biler.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

262 m² gennemrenoveret og indflytningsklar herskabslejlighed i Frederiksstaden på hjørnet af Store Kongensgade og Esplanaden.

Store Kongensgade 116, 1. tv København
København
Charlottenlund Ole Bruuns Vej 12 Charlottenlund