Tilbage

2.411 m² stor og unik grund. Som eneste hus i Virum har boligen både sø og skov i første række samt egen bade- og bådbro med 30 m uforstyrret søbred.

Fantastisk beliggende funktionel villa i ét plan indeholdende 245 m² bolig samt 42 m² anvendelig underetage direkte til Furesøen for enden af lukket vej. Som eneste hus i Virum har boligen både sø og skov i første række samt egen bade- og bådbro med 30 m uforstyrret søbred. Ankomst til ejendommen sker via præsentabel brostensbelagt indkørsel med dobbelt carport og redskabsskur. Ejendommen er opført i 1996 af nuværende ejer og fremstår meget velholdt. Boligen er beliggende på 2.411 m² stor og unik grund med omkringliggende fredet arealer. Villaen indeholder bl.a. entré, lille værelse, og forrum som evt. kan inddrages til hall. Stor opholdsstue med pejs og udgang til en af ejendommens skønne ugenerte terrasser og spa med udsigt. I forlængelse af opholdsstuen havestue med udgang. Herudover åbent køkken med uno form elementer og stor spisestue med udgang til terrassen. I forlængelse heraf separat afdeling indeholdende forældresoveværelse med badeværelse en suite og sauna med udsigt. Endvidere 2 soveværelser (oprindeligt 3 soveværelser) samt stort opholdsrum, badeværelse samt bryggers. I underetagen: vinkælder og 2 disponible rum. En helt og aldeles enestående beliggenhed i Virum ud til den dybe del af søen og med fantastiske og forskelige solnedgange.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

Helt og aldeles kompromisløst gennemistandsat 3-længet ejendom i ét plan beliggende på 2.001 m² velanlagt beplantet grund ved fredskov og med strandret.

Fredheimvej 10 Vedbæk
Vedbæk
Skagen Vesterhvarre 47 Skagen