Tilbage

193 m² yderst charmerende og velholdt palævilla beliggende på 788 m² skøn og gammel beplantet grund på meget attraktiv stillevej tæt på Øresund og Charlottenlund skov.

193 m² yderst charmerende og velholdt pudset palævilla opført i 1922 med rødt tegltag beliggende på 788 m² skøn og gammel beplantet grund på meget attraktiv stillevej tæt på Øresund og Charlottenlund skov. Ejendommen indeholder bl.a. entré med trappeløb til 1. sal og gæstetoilet. Stor sydvendt opholdsstue med svensk brændeovn, 2 skønne karnapper og udgang til hyggelig solrig nyligt anlagt sydvendt teakterrasse. Herudover spisestue, dejligt spisekøkken med stalddør til baghaven samt bryggers. På 1. Sal: Repos, badeværelse, stort børneværelse med mulighed for opdeling til 2 værelser, kammer samt forældresoveværelse med mindre walk-in-closet og altan. I tør og brugbar kælder er der flere gode disponible rum samt bad. Egehøjvej ligger centralt fra områdets mange indkøbsmuligheder, Skovshoved Idrætsforening og Skovshoved Skole.Området og vejen har et fremragende og populært stisystem med bl.a. adgang til Charlottenlund Skov.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

151 m² skøn lejlighed med usædvanlig attraktiv loftshøjde i det prisvindende projekt Frihavnstårnet i Nordhavn tegnet af Praksis Arkitekter.

Helsinkigade 20, 4. 4. Nordhavn
Nordhavn
København Vesterbrogade 2D, 3. Sal København