Tilbage

396 m² smagfuld og gennemgribende istandsat hvidpudset ejendom i 4 plan beliggende på én af Hellerups mest eksklusive adresser.

Smagfuld hvidpudset ejendom fra 1905 med rødt tegltag indeholdende i alt 396 m² beliggende på én af Hellerups mest eksklusive adresser. Ejendommen på i alt 4 plan er gennemgribende istandsat og fremtræder gennemgående i særdeles smagfuld stand. Boligen indeholder entré med trin til repos og trappeløb til 1. sal. Stort snedkerudført køkken i høj kvalitet med hvide elementer, klassisk hvid indbygningsemhætte og hvide fliser. Endvidere 3 lyse og højloftede stuer med plankegulve og enkel loftstuk fordelt på: Spisestue med original svensk kakkelovn og udgang til vestvendt hvidmalet træterrasse med nedgang til haven samt 2 stuer, den ene med udgang til hyggelig balkon med markise. På 1. sal: Repos, stort forældresoveværelse med indbyggede garderobeskabe og badeværelse en suite. Endvidere 2 store børneværelser samt børnebadeværelse med kar. Via det ene børneværelse, opgang til 2. sal, som indeholder 1 stort opholdsrum på 91 m², som ikke indgår som en del af boligarealet. I flot istandsat og højtliggende kælder med naturstensfliser: Vaskerum, skabsværelse, brusebadeværelse samt 3 disponible rum indrettet som kontor og opholdsrum. Derudover carport og mindre redskabsrum med separat indgang.

Kontakt Lützau

Bliv kontaktet

Nyeste boliger

262 m² gennemrenoveret og indflytningsklar herskabslejlighed i Frederiksstaden på hjørnet af Store Kongensgade og Esplanaden.

Store Kongensgade 116, 1. tv København
København
Charlottenlund Ole Bruuns Vej 12 Charlottenlund