Velkommen hos din
liebhaver ejendomsmægler

Som liebhaver ejendomsmægler fokuserer vi på boliger, som på den ene eller anden måde er skiller sig ud i mængden. For os er det ikke kun den gode beliggenhed, men også detaljerne ved dit hjem.

Måske er det arkitekturen, byggestilen eller en særlig god historie, der gør din bolig unik. I vores øjne findes der mange fine huse men kun få liebhaverejendomme – og de fortjener at få den rigtige fortælling med på vejen og i sidste ende at blive solgt til den rigtige pris.

Liebhaveri kan være stort som småt, overdrevet eller underspillet. Måske tænker du, at liebhaveri hænger sammen med snobberi? For os hænger det sammen med en sans for det, der virkelig er værd at kigge langt efter – og måske betale mere for, når man får chancen for at eje noget ud over det sædvanlige.

Liebhaveri er mere end luksus

Ordbogen beskriver Liebhaveri som ’trangen til at eje noget bestemt og viljen til at betale dyrt derfor’. Det kan selvfølgelig være store luksusvillaer og fine herskabslejligheder, men det kan også være små, hyggelige fiskerhuse ved havnen. For os handler liebhaveri mere om at finde det særlige, det smukke og det unikke ved din bolig og få det fremhævet for den rigtige køber.

Lokal liebhaver ejendomsmægler i Nordsjælland og København

Hos Lützau er vi altid på udkig efter særlige og unikke boliger i Nordsjælland og København. Derfor kan du roligt ringe til os, hvis du skal købe eller sælge bolig her. Som liebhaver ejendomsmægler står vi klar til at hjælpe dig trygt og godt igennem et boligsalg, og vi kan sætte fingeren på netop de særpræg, der gør dit hjem til unikt liebhaveri.

Vi kender de forskellige områder; vi ved hvor legepladsen ligger, hvor den nye bager åbner og hvor strandvejens bedste ende starter. Og som din liebhaver ejendomsmægler kommer vores lokale kendskab og store netværk dig til gode – uanset om du skal købe eller sælge.

Kom indenfor i vores liebhaverboliger

Lige nu har vi en række udvalgte liebhaverboliger til salg. Kig fx indenfor på Sømandshvile 1A i Rungsted – En enestående og repræsentativ hvidpudset ejendom med oprindelse tilbage til 1700 tallet med 9.672 m² stor grund og smuk park. Her er et hjem, som med sine kendetegn og særpræg netop udgør en helt særlig liebhaverbolig.

I Hellerup, på Sundvænget 1, finder du en charmerende familievenlig villa med god karma på i alt 440 m² etagemeter– et fantastisk hjem, der ikke kan beskrives, men skal opleves. Sundvænget er en af Hellerups absolut bedst beliggende og mest eftertragtede adresser med adgang til vejens populære private strand med badebro og tilhørende fodboldbane langs vandet til glæde for vejens børn, børnebørn og alle beboere.

Køb eller sælg dit hjem hos Lützau

Vælger du Lützau som din liebhaver ejendomsmægler kan du have ro i maven, mens vi hjælper dig med at finde eller sige farvel til et hjem. Og mens vi hjælper dig godt på vej til din næste unikke bolig, gør vi dig tryg hele vejen igennem. Vi ved, at en liebhaverbolig kræver en liebhaverbehandling, og det er det, vi er sat i verden for. Uanset du er køber eller sælger, kan du glæde dig til at få gavn af mere end 30 års erfaring med liebhaverboliger. Bestil din gratis vurdering i dag.

Persondatapolitik