Din ejendomsmægler i København K

Skal du sælge eller købe bolig i København K? Så står vi hos Lützau klar som din foretrukne ejendomsmægler i København K.

Her kan vi nemlig hjælpe dig med alt fra vejledning, markedsføring og salg eller køb af din bolig. Vi sætter en ære i vores arbejde, og vores entusiasme for boliger er bygget op over mere end 30 år i branchen og i byen. Derfor er vi i dag specialister i København K, hvor vi gennem årene har solgt og udlejet utallige boliger i området.

Lützau. Vores værdier som ejendomsmægler i København K

Som din ejendomsmægler i København K tager vi dig trygt igennem et salg af din bolig. Du vil mærke vores passion for din bolig gennem hele processen, og med ærlighed og tæt dialog vil vi gøre alt for at gøre dig 100% tilfreds med dit salg i København K.

Ærlighed

Vores vigtigste værdi som ejendomsmæglere er vores ærlighed. Vi siger tingene, som de er – både når der er godt nyt og noget, der skuffer. På den måde ved du altid, hvor du har os, og hvad du kan forvente af dit køb eller salg. En god bolighandel bygger nemlig på tillid og fortrolighed, og vi tror på, at en tæt dialog er afgørende for den bedste bolighandel til den bedste pris.

Dialog

Vi vægter dialogen mellem os højt – for os er det den bedste måde at skabe den vigtige relation mellem os som ejendomsmæglere og dig som sælger. En løbende og tæt dialog er en forudsætning for, at vi kan gøre vores arbejde så godt som overhovedet muligt – og sælge din bolig i København K til den bedste pris på det rigtige tidspunkt.

Tilfredshed

Med ærlighed og dialog vil vi arbejde hårdt for din tilfredshed – så du både har ro i maven og samtidig får det rette beløb for din bolig i København K. Din tilfredshed som sælger er nemlig afgørende for os som mæglere. Og vores måde at nå den er gennem et stærkt samarbejde, hvor dit behov og dine ønsker kommer i første række. Det kan være en svær beslutning at sætte til salg og tage afsked med et hjem – derfor er det vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem processen og i sidste ende tilfreds med salget.

Vores værdier er til for at skabe tryghed, og med vores ejendomsmægler ekspertise kan du altid have ro i maven gennem hele dit boligsalg eller køb i København K.

Oplev vores boliger til salg i København K

Overvejer du at købe bolig i København K? Så kan du roligt kigge her. Som ejendomsmægler i København K gælder vores værdisæt også dig som køber – så du på samme måde kan være tryg ved vores ekspertise . Lige nu har vi nogle unikke boliger til salg på bl.a. Strandgade 26, st., Nansensgade 45 og Stokhusgade 4 . Boligerne ligger i forskellige og spændende dele af København K, og vi glæder os til at vise dig boligerne frem, mens du samtidig kan opleve kvartererne.

Kontakt Lützau i dag

Uanset går med købs- eller salgstanker, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til en snak om nye og gamle boliger, og vi kan helt sikkert hjælpe dig i København K. Gennem mere end 30 år har vi nemlig opbygget vores ekspertise i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi glæder os til at høre fra dig.

Persondatapolitik