Tilbage

Stilren liebhaverlejlighed med både kant og karakter på eftertragtet beliggenhed i København K.

Stilren liebhaverlejlighed med både kant og karakter på eftertragtet beliggenhed i København K.

Lejligheden, som er beliggende i en smuk ejendom med mere end 200 år på bagen, ligger placeret i hjertet af København, nærmere bestemt i et “skjult” baghus på Pilestræde – gemt godt væk fra menneskevrimlen på de omkringliggende gågader og stræder.

På trods af ejendommens alder på 200 år, får man det stik modsatte indtryk, når man træder ind til hjemmets moderne rammer. Det er netop denne skønne kombination af historisk charme og moderne stil, der skaber lige dét udtryk, som gør lejligheden så unik.

Bag den smukt dekorerede hoveddør møder man straks opgangen, hvor trappen løfter sig elegant op til lejligheden og sætter forventningerne højt. De bliver indfriet, og mere til, når man oplever det åbne opholdsmiljø med køkken og stue i én harmonisk sammenhæng, alt sammen prydet af gennemgående trægulve.

Køkken/alrummet og stuen glider på hyggeligste vis sammen i ét med god plads til hygge og samvær. Lejligheden byder endvidere på skønt soveværelse med indbyggede skabe og stilrent badeværelse med brus, væghængt toilet samt dobbelt håndvask. Entreen byder på gode opbevaringsmuligheder samt vaskesøjle.

Den rolige beliggenhed er helt unik for en bolig som denne, der ligger så centralt i København, som det er tilfældet. Her når man næsten kun lige at gå to minutter, før man befinder sig på Købmagergade eller Strøget – dette vidner om, at man har hele byen som sin “baghave” med kun få minutter til Kgs. Nytorv, Nørreport, smukke parker såsom Kongens Have, kanalerne, de bedste forretninger og restauranter.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Stilren liebhaverlejlighed med både kant og karakter på eftertragtet beliggenhed i København K.

Pilestræde 35D, 2. København
København K
Frankrig Montauroux Frankrig
Persondatapolitik