Tilbage

Eksklusiv og lys penthouselejlighed på 160 m² med førsteklasses beliggenhed på Amerika Plads.

Eksklusiv og lys penthouselejlighed på 160 m² med førsteklasses beliggenhed på Amerika Plads med  fantastisk udsigt til havnebassinet.

Lejligheden er beliggende i den markante ejendom Nordlyset opført i 2006 i samarbejde mellem billedkunstneren Ruth Campau og har to store solrige terrasser mod øst og vest.

Lejligheden fremstår indflytningsklar og er indrettet med eksklusive og minimalistiske materialer herunder Boffi køkken med kvalitets hårde hvidevarer, indbyggede garderobeskabe og lyse trægulve.

Boligen indeholder entré med garderobeskabe og gæstetoilet. Adgang til stor lys vinkelstue med åbent køkken med mørke elementer i træ og udgang til lejlighedens store terrasser mod øst og vest.

Herudover forældresoveværelse med vandudsigt og børneværelse med udgang til den østvendte terrasse samt ét soveværelse med udgang til den vestvendte terrasse. Fra terrassen udsigt til ejendommens smukke anlagte fælles gård. Desuden lyst flot badeværelse med vandudsigt indeholdende både brus og badekar.

Beliggenheden er prime location tæt på Langelinie, Kastellet og Østerport Station samt i kort afstand til Københavns attraktive og store udbud af kulturoplevelser, restaurationsliv og shopping muligheder.

Der er muligt at leje en parkeringsplads i nærliggende underjordisk parkeringskælder.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Udlejes kun til lejere som ikke har behov for at tage folkeregisteradresse.

Toldbodgade 38B, 4. tv. København
København K
Hørsholm Kirsebærvej 8 Hørsholm
Persondatapolitik