Din lokale ejendomsmægler i Nordsjælland

Leder du efter en ejendomsmægler i Nordsjælland? Så kom indenfor hos Lützau, som har mere end 30 års erfaring som ejendomsmæglere og solgt alt fra små perler til store strandvejsvillaer rundt omkring i Nordsjælland.

Uanset om du tænker på at købe eller sælge din bolig, tager Lützau dig i hånden og hjælper dig med at komme godt fra og til dit nye hjem.

Ejendomsmæglere med lokalkendskab og stærkt netværk i Nordsjælland

Hos Lützau bliver du budt velkommen af et mæglerteam, som har opbygget et solidt lokalkendskab og et stærkt netværk i Nordsjælland. Her har vi nemlig forståelsen for de forskellige områder; vi kender forskellen på den ene og den anden ende af strandvejen, og vi ved hvem vi skal ringe til, når der er et nyt hus på markedet.

Vi bor selv på Strandvejen 347 i Skovshoved, hvor du altid er velkommen forbi til en snak og en kop kaffe på vores lille kontor. Og uanset om du skal købe eller sælge din bolig, så står vi klar til at hjælpe – det gælder hele vejen fra Helsingør til Hellerup. Og vi glæder os til at bruge vores mange års erfaring til at få dit drømmehjem købt eller solgt.

Ærlige ejendomsmæglere med passion for detaljerne i Nordsjælland

Vores vigtigste værdi som ejendomsmæglere er vores ærlighed. Vi siger tingene, som de er – både når der er godt nyt og noget, der skuffer. På den måde ved du altid, hvor du har os, og hvad du kan forvente af dit køb eller salg. En god bolighandel bygger nemlig på ærlighed og kærlighed, og vi tror på, at en tæt dialog er afgørende for den bedste bolighandel til den bedste pris.

Køb og salg af skønne boliger i Nordsjælland

Vi sælger både villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuse ligesom vi også udlejer boliger og tilbyder projektsalg. Hos Lützau træder du nemlig inden for hos et innovativt ejendomsmæglerfirma i Nordsjælland, som imødekommer dit behov – uanset om det er stort eller småt i Nordsjælland.

Få en gratis salgsvurdering

Vores ejendomsmæglere hos Lützau er specialister i Nordsjælland, og vi tilbyder gerne en gratis salgsvurdering – helt uforpligtende, selvfølgelig. Hos os gør vi alt for at gøre det let for dig, så din bolig kan blive solgt til den rette pris og på det rigtige tidspunkt for dig og din familie. Vi anbefaler også en håndfuld tiltag, som du selv kan gøre for at sikre et succesfuldt salg af din bolig. Book en uforpligtende salgsvurdering hos Lützau i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Oplev vores boliger til salg i Nordsjælland

Vi har i øjeblikket en række fantastiske boliger til salg i Nordsjælland, der på hver sin måde er særlig unikke. Af boliger i området har vi pt. nogle skønne villaer og lejligheder i Virum, Fredensborg, Klampenborg, Charlottenlund, Hellerup og Rungsted samt flere spændende steder, som du kan opleve her.

Uanset om du overvejer at købe eller sælge, hører vi meget gerne fra dig. Her kan du let udfylde vores kontaktformular, og så hører du fra os hurtigst muligt. Du kan også maile os på kontakt@lutzau.dk eller ringe på +45 39 63 63 35. Vi sidder klar til at svare på alle slags små- og store boligspørgsmål. Og vil du hellere kigge forbi, byder vi også på kaffe på kontoret. Du finder os på Strandvejen 347, 2930 Klampenborg. Vi glæder os til at høre fra dig på den ene eller anden måde.

Persondatapolitik