Ejendomsmægler i
København og nordsjælland
i mere end 25 år

Sofie Amalie Palm Axel

Ejendomsmægler MDE
M + 45 53 85 63 35
amalie@lutzau.dk

Daniel Lind Overby

Trainee

Med mere end 25 års erfaring nord for København og i City, har vi opbygget et solidt lokalkendskab og et stærkt netværk.

Hos Lützau sætter vi en ære i at matche den rigtige køber med den rigtige sælger, så alle er tilfredse. Vi tror på en løbende og tæt dialog og at en aftale er en aftale. Og at tillid, ærlighed og fortrolighed er en selvfølge for at drive en seriøs forretning.

Så på mange måder adskiller vi os ikke fra andre dygtige ejendomsmæglere. Det skulle da lige være én ting, som du er velkommen til at lade komme an på en prøve; Vi har svært ved at skjule vores entusiasme ved det vi laver! At skjule glæden, når en køber finder det rigtige hus og sælger får den rigtige pris, når enderne mødes og alting falder på plads. Uanset om du går med tanker om at købe eller sælge, vil vi meget gerne høre fra dig. Én ting gælder nemlig ikke bare lutzau.dk, men også vores kontor på Strandvejen 347 i Skovshoved: Gå bare ind, der er åbent…

Med venlig hilsen
Kristian Lützau
Ejendomsmægler MDE
Indehaver

Ansvar og garanti: Oplysning om ansvar og garanti ifølge Bekendtgørelsen om formidling m.v. ved salg af fast ejendom.

Titlen ”Ejendomsmægler” er en beskyttet titel, som kun må benyttes af personer, der er registrerede i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, www.erhvervsstyrelsen.dk.

Lützau og de ansatte ejendomsmæglere har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.nr. 70 11 20 20, www.tryg.dk.
Forsikringen dækker formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Lützau og de ansatte ejendomsmæglere er medlemmer af Dansk ejendomsmæglerforening, www.de.dk