Liebhaver ejendomsmægler i Nordhavn

Leder du efter liebhaver ejendomsmægler i Nordhavn? Så er du kommet til rette sted. Hos Lützau har vi fx stået for salget af Nordø Projektsalg: 115 eksklusive og bæredygtige boliger med Nordhavns bedste beliggenhed. Tegnet af Henning Larsen Architects og med PFA Ejendomme som bygherre står de eksklusive boliger klar til de allerførste ejeres indflytning i 2023.

Hos Lützau har vi allerede stor erfaring med salg af eksklusive lejligheder og rækkehuse i Nordhavn. Vi ved, hvad der rører sig i Nordhavn, og vi bliver ved med at følge med i den skønne bydel i København, som nu bl.a. byder på masser af spisesteder, indkøbsmuligheder, biograf, saunaklub, smart cykelhub og fitness spots.

Med Lützau er du i trygge hænder, når du skal vælge din ejendomsmægler i Nordhavn. Her er tillid og fortrolighed en selvfølge, ligesom en aftale er en aftale. Læs videre om Lützau som din ejendomsmægler, og forstå hvordan vores ekspertise kommer til gavn for dig.

Nordhavns historie – en bydel i rivende udvikling

Selve havnen har eksisteret i mange år. Helt tilbage omkring 1. verdenskrig blev den udvidet, men det var først i 2009, at byudvikling startede i Nordhavn. I 2015 flyttede de første familier ind, og siden har Nordhavn været i rivende udvikling, ligesom den er i dag. 3.000 bor der fast nu, 11.000 arbejder der og mere end 1.500 pendler dagligt til arbejde i Århusgadekvarteret og på Sundmolen. Som liebhaver ejendomsmægler i Nordhavn glæder vi os til at fortælle dig meget mere om Nordhavn, og hvad der skal ske fremover.

En bæredygtig by

Grøn omstilling og bæredygtighed har været tænkt ind i Nordhavns udvikling lige fra bydelens oprindelse. By & Havn bruger bæredygtighedscertificeringssystemet, DGNB, til at evaluere bæredygtighed i danske byer, og her scorede Nordhavn den højeste certificering i pilotprojektet.

Liebhaver ejendomsmægler i Nordhavn med lokal ekspertise

Hos Lützau har vi en lang salgshistorik af eksklusive boliger i Nordhavn blandt andet i The Silo, de eksklusive rækkehuse i Århuskvarteret og gennem vores projektsalg af boligerne på Nordø.

Lützau har stået for salget af boligerne på Nordø, som er tegnet af Henning Larsen Architects og står klar til indflytning i 2023. Og med ganske få boliger tilbage, kan du stadig nå at få et hjem med Nordhavns bedste beliggenhed. De resterende eksklusive lejligheder er mellem 74-136 kvadratmeter store og byder alle på enten altan, privat terrasse eller tagterrasse.

Lyder en eksklusiv bolig i Nordhavn som noget for dig, kan du læse mere på Nordoe.dk.

Kontakt Lützau, hvis du overvejer at sælge din bolig i Nordhavn

Tænker du på at sælge din bolig i Nordhavn? Så anbefaler vi, at du kontakter os hos Lützau for en uforpligtende snak. Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du ønsker en gratis salgsvurdering i Nordhavn – uanset beliggenhed eller størrelsen på din bolig. Som ejendomsmægler i Nordhavn, København og Nordsjælland har vi et indgående kendskab til både området og køberne.

Vores proces for en salgsvurdering er simpel:

Først tager vi en uforpligtende snak om dine drømme og tidsrammen for dem

Vi gennemgår din bolig og udarbejder salgsvurderingen

Vi sender dig en formidlingsaftale, som blot er et udkast – sammen bliver vi enige om de præcise vilkår og salgsfremmende tiltag

Salgsvurderingen er fuldstændig uforpligtende, men hos Lützau mener vi, at dette er den rigtige proces og nøglen til et succesfuldt salg.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Persondatapolitik