Din lokale ejendomsmægler i Klampenborg

Overvejer du at sælge din bolig, og er du samtidig på jagt efter dit nye hjem? Så kan vi hjælpe dig hos Lützau.

Med base i Skovshoved har vi mere end 30 års erfaring som ejendomsmæglere, og vores kontor har siden 2010 haft adresse på Strandvejen 347 i Klampenborg. For os hos Lützau er området omkring Klampenborg som vores egen baghave og ét af de områder, hvor vi har den største ekspertise. Derfor kan vi som ejendomsmæglere i Klampenborg hjælpe dig ud i hvert eneste hjørne og rådgive dig omkring køb eller salg af bolig i området.

Et af landets mest attraktive områder

Hos Lützau mener vi, at Klampenborg er et af de bedste og mest attraktive steder at bo, hvad enten man er single, et par eller har stor familie. I Klampenborg får du nemlig en unik blanding af by og natur, som for de fleste mennesker er lig med høj livskvalitet i et smukt og historisk område. Vi bor selv i Klampenborg, og derfor ved vi også, hvorfor Klampenborg er et af landets bedste steder at bo.

Grønne områder

Holder du af naturskønne områder? Så vil du elske de mange muligheder for at nyde naturens ro i Klampenborg. For eksempel i Dyrehaven, hvor der er dejligt året rundt og venter uendelige oplevelser for store og små. Her kan du fylde lungerne med frisk luft og opleve et naturskønt og fredfyldt sted. Derudover finder du også den ikoniske Bellevue Strand i Klampenborg, som oprindeligt blev tegnet af Arne Jacobsen, der designede alt fra omklædningskabiner til livreddertårne. Med en halv million besøgende året rundt, er der i hvert fald ingen tvivl om, at Bellevue er en meget populær strand. Og vil du hellere have mere fred og ro, kan du søge mod et af Arne Jacobsens øvrige værker få kilometer længere nede af vejen – nemlig Olivers Garage eller Skovshoved Havn, hvor der er rig mulighed for at opleve Øresund i fredfyldte rammer.

God beliggenhed

Klampenborg ligger tæt på København, og det er let at komme til og fra byen med offentlig transport og bil. Klampenborg Station har mange gode togforbindelser til både København og flere Sjællandske byer, ligesom du med Kystbanen nemt kan komme til Lufthavnen, Helsingør eller Sverige. Samtidig ligger Klampenborg tæt på mange andre velbesøgte byer som fx Lyngby, og infrastrukturen gør hele området ekstra attraktivt.

Gode skoler og institutioner

For familiens yngste har Klampenborg flere gode skoler, og du finder både anerkendte folkeskoler, privatskoler og gymnasier tæt på. Derudover er der mange muligheder for gode institutioner til de mindste, og det er med til at gøre Klampenborg til en attraktiv by for børnefamilier.

Kultur og underholdning

Klampenborg har mange kulturelle tilbud og muligheder for underholdning, fx Bellevue Teatret og Dyrehavsbakken. Derudover har Klampenborg et godt udvalg af hyggelige restauranter og caféer – fx den hyggelige cykelcafé, Cranks & Coffee.

Unik arkitektur

Klampenborg er kendt for sin smukke og unikke arkitektur, og området rummer en række ældre, charmerende huse samt ejendomme, som er blevet renoveret, men bevaret i smuk, oprindelig stil.

Boliger til salg i Klampenborg hos Lützau

Som ejendomsmæglere med en solid salgserfaring i Klampenborg og omegn, er det én af de lokationer, hvor vi allerbedst kan hjælpe dig med at sælge eller finde din næste bolig. Vores lokale netværk og kendskab til Klampenborg er uden tvivl noget, der også hjælper dig – uanset om du skal købe eller sælge.

Lige nu har vi et af de smukke engelske rækkehuse på Christiansholms Parkvej (18) til salg. Huset er smukt og smagfuldt og placeret i den sydlige karré mod Christiansholm Slot. Boligen byder på 222 m² fordelt på tre plan. Du kan læse og se meget mere om det smukke rækkehus på linket her. Og vi får løbende boliger til salg i Klampenborg, som du kan finde her.

Skal vi sælge din bolig i Klampenborg?

Med Lützau som din ejendomsmægler i Klampenborg får du en samarbejdspartner, som sætter en stor ære i vores arbejde. Vi har en dyb forståelse for området, som bygger på et solidt lokalkendskab med et stærkt netværk. Vi sætter en dyd i ærlighed og har fokus på, at du skal føle dig tryg fra start til slut, når du sætter din bolig til salg. Bestil en salgsvurdering her, ring til os på +45 39 63 63 35 eller skriv en på mail til kontakt@lutzau.dk hvis du går med salgstanker. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Strandvejen 347 i Skovshoved. Vi glæder os til at høre fra dig.

Persondatapolitik