Din ejendomsmægler i Hellerup

Med mere end 30 års erfaring i Hellerup og omegn, kan du trygt vælge Lützau som din ejendomsmægler.

Uanset om du skal købe, sælge eller bare gerne vil vide mere om vores dygtige ejendomsmæglere med solid erfaring af salg af boliger i Hellerup, kan du læse meget mere om Lützau her.

Hellerup – ro og idyl i et område udover det sædvanlige

Hellerup er bydelen i Gentofte Kommune, hvor du med ro i maven kan lade dine børn vokse op. Her er trygt og sikkert med masser af skov og strand – overalt finder du grønne områder og vand inden for kort afstand. Og uanset om du er alene eller har din familie med dig er der god grund til at kigge videre her. Med kysten til Øresund, finder du mange attraktioner som f.eks. Tuborg og Hellerup Havn.

I udkanten af Hellerup møder du Charlottenlund Fort midt imellem strand og skov i fantastisk natur. I Hellerup er der både mulighed for at finde ro og fordybelse, tilpas langt væk fra det travle byliv. Men samtidig tæt nok på byens puls til at snuppe en god kop kaffe på det nyåbnede Atelier September og shoppe løs i de mange smarte butikker på strandvejen. På byens mange spisesteder kan du opleve den lokale stemning – og vil du hellere ind i hjertet af København eller Østerbro er du blot en kort cykeltur derfra.

Når ejendomsmæglere taler om 3x beliggenhed er Hellerup grunden: her finder du by, skov og strand inden for få minutter – og vi glæder os til at vise hvad området kan for både familier, singler og par.

Ærlige ejendomsmæglere i Hellerup

Hos Lützau ligger vi ikke skjul på vores ærlighed – både når der er godt nyt eller noget, der skuffer. Vi vægter ærlighed højt i vores relationer med både købere og sælgere, og for os er tillid og fortrolighed en selvfølge i et seriøst salg. Lützau er det sikre valg for dig, som søger en ejendomsmægler med solid erfaring i Hellerup.

Vi kender forskellen på den ene og den anden ende af strandvejen, og vi ved hvad der ligger midtimellem. Vi kan forklare dig forskellene på ét kvarter og et andet helt ned i detaljerne og kan forklare dig, hvor børnefamilierne foretrækker at bo, og hvad der passer bedre til par. Se de boliger vi har til salg i Hellerup her og skriv dig op til en gratis salgsvurdering af din bolig her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Persondatapolitik