Din lokale ejendomsmægler i Charlottenlund

Er du på udkig efter en dygtig ejendomsmægler i Charlottenlund? Så er du kommet til rette sted.

Her har Lützau solgt boliger i mere end 30 år, og vi har erfaring med både køb og salg af alt fra store villaer til hyggelige lejligheder. Charlottenlund er uden tvivl et af landets smukkeste og dejligste områder at bo i, og netop dét vil vi gerne gøre dig klogere på her.

En livlig by med masser af grønt

Charlottenlund er fuld af liv med sine blomstrende caféer og spændende butikker, der tilsammen med byens grønne områder, gør stedet til noget helt særligt at slå sig ned i.  Her finder du både Bernstorffsparken, Charlottenlund Slotshave og Fortet i gåafstand fra hinanden og alle byder de på noget ganske smukt og særligt.

Charlottenlund er en del af Gentofte Kommune, der tilbyder spændende aktiviteter og tilbud til store og små. Her er du altid tæt på offentlig transport, og fra Charlottenlund Station er det en kort smuttur med S-toget til centrum af København eller andre skønne steder i Nordsjælland.

Byen byder desuden på Ordrupgaard – et historisk kunstmuseum med en eksklusiv malerisamling, der tæller navne som Monet, Matisse, Gauguin, Renoir og Hammershøi. Et fantastisk sted med en dynamisk udstilling, som mange lokale sætter pris på at være tæt på.

På Jægersborg Allé er der rig mulighed for at shoppe lokalt. Her er der liv og gaden giver dig et hav af indkøbsmuligheder med store supermarkedskæder som Meny, Irma og Coop365 kombineret med lækre specialbutikker og gourmetbageriet, The Bread Station, som du finder ved Charlottenlund Station. På Jægersborg Allé kan du også få stillet både sulten og shoppelysten med alt fra italienske specialiteter, sandwich, juice og kvalitetskaffe til børnetøj, mode og indretningsdesign.

Boliger til salg i Charlottenlund

Som ejendomsmægler i Charlottenlund har vi i øjeblikket en række spændende boliger til salg i området som ses her. Blandt andet på Skovholmvej 19, som er tæt på både Jægersborg Allé og Bernstorffsparken. Her kan vi byde dig velkommen på en stille villavej til en skøn, hvidpudset villa fra 1930 med smukt rødt tegltag.

Vi har flere store villaer i vores kartotek, men udbyder også løbende boliger til det mindste behov.  Som din lokale ejendomsmægler i Charlottenlund prøver vi altid at ramme dit behov – uanset om det er stort, småt eller anderledes end de flestes.

Sælg din bolig sammen med Lützau – bestil en gratis salgsvurdering

Hvis du går med tanker om at sælge din bolig i Charlottenlund, så hører vi meget gerne fra dig. Vi har solgt mange hjem i området gennem årene og vores store erfaring kan også komme dig til gode. Du kan trygt overlade salget til os, vi har en simpel salgsprocess og siger tingene som det er:

Vi starter med en uforpligtende snak om dine drømme og din tidsramme

Vi gennemgår din bolig og udarbejder en salgsvurdering

Vi sender dig udkastet til en formidlingsaftale og bliver enige om de præcise vilkår og salgstiltag

Vurderingen er selvfølgelig helt uforpligtende, men for os er tillid og en god proces vigtigt for det rigtige salg.

Og hvad enten du køber eller sælger en bolig i Charlottenlund, bliver du godt klædt på til en handel af os. Vi tager dig i hånden fra start til slut og du får gavn af vores indsigt i området samt glæde af vores mange års erfaring. Læs mere om, hvordan vi arbejder her, eller kontakt os allerede nu. Vi glæder os til at høre fra dig.

Persondatapolitik