Tilbage

Med flot udsigt fra altanen til Trekroner og havneløbet.

Attraktiv og veldisponeret fireværelseslejlighed på 120 m² direkte til Kronløbsbassinet med flot udsigt fra altanen til Trekroner og havneløbet.

Sundmolehusene med 72 lejligheder er opført i 2018 og tegnet af Arkitema Architects med et bæredygtigt materialevalg. Facaden har et nordisk udtryk med skiftende toner i lys bronzefarve og varme nuancer i mursten samt flotte altaner med balustre der matcher facaden. I ejendommen er elevator, dørtelefon med kamera og opgang med gulvbelægning i lys terrazzo.

Lejligheden har en hyggelig og veldisponeret planløsning med store vinduespartier, gulvvarme overalt og lamel plankegulve.

Den rummelige familiebolig indeholder entré og gæstebadeværelse samt opholdsstue og spisestue i forbindelse med det åbne køkken, hvorfra der er udgang til stor sydvendt altan på ca. 10 m² med flot udsigt til kanalen mod Kronløbsøen, Trekroner og havneløbet.

Det minimalistiske køkken med køkkenø fra Designa er indrettet med hvidlakerede grebsfrie fronter, bordplade med beton overflade og integrerede hårde hvidevarer fra bl.a. AEG og Electrolux.

I lejligheden er to gode badeværelser indrettet med grå gulvfliser, armaturer fra Børma, hvidlakeret badeværelsesmøbel fra Designa med hvid Corian bordplade, bruser med vægfliser og glaslåge samt Duravit Stark 3 væghængt toilet. I det store badeværelse er endvidere installeret vaskemaskine og tørretumbler fra AEG som vaskesøjle.

Det er i alt tre soveværelser. To store soveværelser med udsigt til ejendommens intime og hyggelige gårdmiljø og et tredje soveværelse i forlængelse af opholdsstuen mod syd. Der er indbyggede hvide garderobeskabe i to af soveværelserne.

Der medfølger depotrum med el-stik, cykelparkering i kælder og fælles grønt gårdmiljø med rampe til cykelkælderen samt fælles tagterrasse i opgang 43.

Det er muligt at parkere i Kronløbsøen parkeringshus få meter fra lejligheden og tilmelding kan ske via By og Havn. Se priser og vilkår her https://parkincph.dk/da/omraader/nordhavn/p-kaelder-kronloebsoeen/

Alt i alt en lys og rummelig lejlighed attraktivt beliggende på Sundkaj i Nordhavn.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Stilren liebhaverlejlighed med både kant og karakter på eftertragtet beliggenhed i København K.

Pilestræde 35D, 2. København
København K
Frankrig Montauroux Frankrig
Persondatapolitik