Tilbage

Idyllisk og smagfuldt istandsat stråtækt fiskerhus i Skovshoved.

Idyllisk og smagfuldt istandsat stråtækt fiskerhus med en stemning der falder i med omgivelserne i Skovshoved, vandet, det gamle fiskerleje og de historiske huse omkring.

Ejer har ved renoveringen lavet kreative løsninger, der har imødekommet udfordringen ved husets få kvadratmeter på 72 m² og skabt alt hvad man kan forlange af et hjem i hyggelige rammer med plads til børn.

Stueetagens loftshøjde er hævet 12 cm. Badeværelset er indrettet utraditionelt med et kombineret rummeligt walk-in closet med flot bagbeklædningstapet fra Tapet-Caféen med store palmeblade, der understreger fornemmelsen af badeværelse. Køkkenet er smagfuldt indrettet med bl.a. smukke mønstret fliser på væggen. Gulve og loftsbjælker er hvidmalede, så boligen fremtræder lys og indbydende.

Det helt og aldeles charmerende skovserhus indeholder entré, flot åbent køkken med udgang samt stort walk-ind closet kombineret med brusebadeværelse. Herudover to hyggelige opholdsstuer.

På 1. sal: Stort soveværelser med kvist og adgang til endnu et soveværelse med indbygget garderoberum.

I tilknytning til huset med separat indgang brugbart og istandsat anneks på 6 m2.

Fiskerhuset er beliggende på 137 m² grund med skøn flisebelagt terrasse og græsplæne.

Det er muligt at overtage ejers lejekontrakt vedr. leje af ca. 450 m² grundstykke af Gentofte Kommune. Grundstykket på Stejlepladsen må ikke bebygges, men har egen parkering og indgang til boligen. Det er muligt at installere egen el lader. Lejer skal selv vedligeholde grundarealet og den årlige leje udgør pt. kr. 13.200.

Huset ligger ved Søndre Havnevej, tæt på Skovshoved Havn med offentlig badebro og Øresund samt 600 meter til Skovshoved Skole og SIF.

Nærmeste togstationer er Ordrup Station og Charlottenlund Station med en afstand på 1,5 km.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Lys og rummelig lejlighed med flot udsigt til kanalen mod Kronløbsøen, Trekroner og Nordhavns havneløb.

Sundkaj 69, 2. tv. Nordhavn
Nordhavn
Nordhavn Mariehamngade 3, 5. tv Nordhavn
Persondatapolitik