Tilbage

Hvidpudset villa med rødt tegltag beliggende på stille villavej tæt på Bernstorffsparken.

Hvidpudset villa med rødt tegltag beliggende på stille villavej tæt på Bernstorffsparken, gode indkøbsmuligheder på Jægersborg Allé og Ordrupvej, skoler/institutioner, Dyrehaven og Charlottenlund Fort.

Ejendommen har et stort potentiale med mange fine originale detaljer som stuk, franske døre og smukke messing håndtag m.v. men køber skal beregne nogen istandsættelse.

Villaen indeholder 212 m² veldisponeret boligareal samt 101 m² kælder, hvor der er god plads til den store familie med tre gode opholdsstuer, fire soveværelser på første sal samt mulighed for teenageopholdsrum i kælderen.

Boligen indeholder i stueplan entré, gæstetoilet, hall og flot trappeløb til første sal. Herudover tre lyse stuer en suite med flot stuk og franske dobbeltdøre mellem opholdsstuen og spisestuen. Begge stuer har adgang til udestue med gulvklinker. Fra udestuen udgang husets terrasse og ugenerte have. I forlængelse af spisestuen adgang til hyggeligt spisekøkken.

På første sal: Fordelingsgang, lille garderobeværelse, separat toilet og badeværelse med badekar. Desuden stort forældresoveværelse med to franske altaner og indbygget garderobeskab samt tre børneværelser.

I kælderen er tre disponible rum samt vaskekælder med brusebad og toilet.

Huset er beliggende på 827 m² stor grund med flot gammel beplantning og dejlig sydvestvendt terrasse og have.

Ankomst til ejendommen sker via forplads med perlegrus, plads til parkering af flere biler og indgangsparti med chaussésten.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Udlejes kun til lejere som ikke har behov for at tage folkeregisteradresse.

Toldbodgade 38B, 4. tv. København
København K
Hørsholm Kirsebærvej 8 Hørsholm
Persondatapolitik