Tilbage

Flot arkitekttegnet funkisvilla med et moderne twist.

Flot arkitekttegnet funkisvilla med et moderne twist.

Den minimalistiske villa er oprindelig opført i 1935 attraktivt beliggende få hundrede meter fra Øresund. Tæt på Charlottenlund Skov, Skovshoved Skole, Havnen, Halgodt, SIF, Jægersborg Allé samt områdets utal af attraktive fritidsmuligheder.

Ejendommen er beliggende på en 694 m² solrig ugenert vestvendt grund og er indvendigt som udvendigt løbende istandsat og fremstår i dag som en funktionel og hyggelig familievilla i ét plan med en god underetage.

Ejendommen er koksgrå med sorte vinduer og hævet flisebelagt terrasse med nedgang til haven.

Indvendigt er huset gennemgående renoveret med bl.a. snedkerkøkken, eksklusive Dornbracht armaturer, Buster and Punch stikkontakter, ny el samt istandsat kælder med nyt stort badeværelse. De flotte egetræsparketgulve i stueetagen strækker sig igennem hele huset og tilføjer varme og karakter til de lyse og luftige rum.

Den funktionelle bolig indeholder entré med grønne marmorfliser med få trapper op til en fordelingsgang med gæstetoilet og adgang til to børneværelser og to store opholdsstuer.

Det store køkken alrum med spisebord indeholder eksklusivt køkken fra Handcrafted med marmorbordplade, induktionskogeplade, messing greb, vask og Quooker. I forlængelse af køkkenet stor og lys opholdsstue med store vinduer i hele stuens længde samt flot håndlavet vindueskarm i messing. Som et centralt element i den rummelige stue er en Grigio marmor pejsevæg.

Begge opholdsrum som danner rammen om den daglige trivsel har direkte udgang til den skønne anlagte terrasse.

Herudover fordelingsgang med adgang til stort forældresoveværelse med indbyggede garderobeskabe, brusebadeværelse med speciallavet håndvask i Carrara marmor samt to børneværelser.

I den højloftede kælder er fordelingsgang, nyt stort badeværelse med badekar samt tre store disponible rum, hvoraf det ene rum er indrettet som et teenage opholdsrum.

Ejendommen har fjernvarme samt carport.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Skøn møbleret lejlighed på 89 m² med altan og uden bopælspligt.

Store Strandstræde 18C, 2. København
København K
København K Lille Strandstræde 14A, 2. København
Persondatapolitik