Tilbage

Fredeligt beliggende få meter fra Inderhavnsbroen i Københavns Kanal, der forbinder Holmen og Nyhavn og tæt på Frederiksstaden, Amalienborg Slot, Toldboden, Ofelia Plads, Amaliehaven og Kastellet.

Sagsnr. 19990000531

Sagsnr. 19990000531
Kontant 17.500.000
Ejerudgift/md. 10.932
Boligareal m² 274
Byggeår 1755
Energimærke C

Stor og lys herskabslejlighed, beliggende i den gode ende af Nyhavn, på 274 m² i charmerende fredet ejendom fra 1755 med udsigt over Nyhavn og kanalen. Lejligheden som strækker sig over hele etagen, har høje smukke paneler, en loftshøjde på ca. 3,35 meter og et fantastisk lysindfald via de store vinduer.

Den indflytningsklare lejlighed er senest renoveret i år 2021, hvor bl.a. køkkenet og alle trægulve er udskiftet til massive egetræsparketgulve på nær den store stue, som har bevaret de oprindelige plankegulve.

Herskabslejligheden indeholder entré med massiv sikkerhedsdør i egetræ, to stuer en suite med fløjdøre mod Nyhavn og stort køkken alrum med flotte elementer fra Handcrafted Interior med Pietra Grey marmor bordplader og indfarvet vask. Fra køkkenalrummet lang fordelingsgang med adgang til stort badeværelse med Crema Marfil marmorgulv, Dornbracht Tara armaturer, bruser samt badekar.

De i alt fire værelser er indrettet som soveværelse med indbygget skabsvæg, kontor, påklædningsværelse og soveværelse. Herudover gæstetoilet, bryggers og depotrum. Der er mulighed for at tilslutte den eksisterende elevator i ejendommen via depotrummet.

Med separat indgang “lille lejlighed” med stue mod Nyhavn, badeværelse, skabskøkken/kitchenette og soveværelse, som er velegnet til udlejning, au-pair, kontor eller teenager afdeling. Desuden tilhørende depotrum i kælderen.

Ejendommen, som er et af de få steder i byen uden nabo/genboindkig, hedder Madam Toftes Gård og er opkaldt efter hustruen til bygherre skipper Hans Jacobsen Tofte. Ejendommen er fredet og der betales således ikke grundskyld.

Den attraktive og centrale beliggenhed indbyder til et aktivt kulturliv med mange tilbud i gåafstand til Skuespilhuset, Det Kgl. Teater, Nationalmuseet og Glyptoteket. Endvidere tæt på mange af landets bedste gastronomiske oplevelser samt cocktailbarer omkring Kgs. Nytorv og Christianshavn.

Som en af de eneste steder i København by, har man en unik mulighed for, at eksempelvis smide et padel-board eller en kajak i kanalen og sejle direkte til Øresund/Københavns Havn. Nærmeste metrostation er Kgs. Nytorv Station, som ligger få hundrede meter fra boligen.

Det er muligt at tilkøbe parkeringslicens via Københavns Kommune. Alternativt er der Jeudans parkeringskælder ved Ofelia Plads (Sankt Annæ Plads/Kvæsthusmolen).

Læs mere Læs mindre

Sagsnr. 19990000531

Sagsnr. 19990000531
Kontant 17.500.000
Ejerudgift/md. 10.932
Boligareal m² 274
Byggeår 1755
Energimærke C

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Skøn møbleret lejlighed på 89 m² med altan og uden bopælspligt.

Store Strandstræde 18C, 2. København
København K
København K Lille Strandstræde 14A, 2. København
Persondatapolitik