Kæmpehøj 5, Fredensborg - Lützau / Book fremvisning her
Tilbage

Energivenlig étplansvilla uden bopælspligt på 19.365 m² stor grund med egen skov.

Energivenlig étplansvilla uden bopælspligt og lave ejerudgifter. Ejendommen er beliggende helt ugenert uden naboer på 19.365 m² stor grund med egen skov. Er drømmen at etablere en hestefold, park, pool, wellness eller udvide boligarealet er dette muligt på denne fantastiske beliggenhed.

Ejendommen er opført i 2008 og opvarmes med jordvarme. Den funktionelle bolig på 237 m² indeholder entré, separat forældreafdeling med walk in closet og stort badeværelse en suite med badekar og brus. Med loft til kip og i åbent plan stor vinkelstue og køkken alrum med mørke klinker og udgang, via store skydedøre, til ejendommens skønne have og ca. 450 m² store terrasseareal.

Køkkenet er indrettet med flotte hvide elementer, hårde hvidevarer fra Gaggenau, lys træbordplade og plads til fire barstole ved køkkenøen. Herudover børneafdeling med tre gode børneværelser og tilhørende badeværelse samt funktionelt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Derudover anneks og udhus på i alt 48 m² indrettet med køkken, badeværelse, stue og soveafdeling samt to gode depotrum. Ejendommen er beliggende i landzone og der er ikke bopælspligt på ejendommen, da Fredensborg Kommune har givet samtykke til, at der ikke kræves helårsbeboelse.

På trods af den stille og fredelige landidyl ligger ejendommen direkte til rekreative stisystemer, som giver adgang til naturen. Der er endvidere gode offentlige transportmuligheder.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Med udsigt og få meter til Svanemølle Sandstrand udbydes den helt og aldeles charmerende 3-længet ”vognports bolig”.

Strandpromenaden 57 København
København Ø
Charlottenlund Ordrup Jagtvej 117 Charlottenlund
Persondatapolitik