Tilbage

Klassisk engelsk rækkehus på 279 m² i rækkehusenes sydlige karré og med Christiansholms Slot som genbo.

Klassisk engelsk rækkehus fra 1903 beliggende på Christiansholms Parkvej 12 i rækkehusenes sydlige karré og med Christiansholms Slot som genbo.

De eftertragtede engelske rækkehuse ligger få hundrede meter til Øresund, Dyrehaven og Klampenborg Station samt tæt på områdets gode skoler og indkøbsmuligheder.

Ejer har ejet ejendommen siden 2007, hvor rækkehuset efterfølgende i 2007/2008 gennemgik en omfattende renovering herunder bl.a. nyt tag, isoleret over- og underetage med nye vinduer, overalt ny vvs og el med IHC anlæg. Hele stueetagen har flotte massive brede Dinesen Douglas plankegulve og den store opholdsstue er med ny stuk, mens den oprindelige stuk i andre rum er renoveret.

I underetagen er der lagt central gulvvarme samt etableret udvendig trappe og dørparti til underetagen. Ejer har derudover løbende vedligeholdt ejendommen, som fremstår i god stand med mange smukke originale detaljer.

Rækkehuset på 279 m² indeholder bl.a. præsentabel hall og trappeløb til 1. sal og underetagen. Stor opholdsstue som vender mod karréens gårdmiljø og via dobbeltdøre adgang til endnu en opholdsstue.

På 1. sal: Repos, stort forældresoveværelse med udgang til sydøstvendt altan (oprindeligt to værelser), børneværelse samt stort badeværelse med store italienske travertinfliser, badekar, bruser samt vaskemaskine og tørretumbler.

På 2. sal (loftsetagen): Stort soveværelse med loft til kip og badeværelse med brus og el-gulvarme.

I underetagen på 91 m² heraf 40 m² godkendt til beboelse: Hall med indbygget garderobeskab, brusebadeværelse og stort køkken med elementer fra 2008 i massiv valnød fra Funktion (Karen Wellendorph), Miele hårde hvidevarer og induktionskogeplade. Fra køkkenet udgang til ejendommens baghave. Herudover disponibelt rum samt teknikum. I underetagen er der ligeledes smukke travertin fliser.

Rækkehusets forhave har belægning med smukke chaussesten, og baghaven er med græs og chaussesten.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Udlejes kun til lejere som ikke har behov for at tage folkeregisteradresse.

Toldbodgade 38B, 4. tv. København
København K
Hørsholm Kirsebærvej 8 Hørsholm
Persondatapolitik