Tilbage

Borgergade. Mere city bliver det næppe.

Borgergade. Mere city bliver det næppe. Som borger i Borgergade er man nemlig helt derinde, hvor Marmorkirken er det lokale klokketårn, og Kongens Have er stedet, man lige smutter ned for at få lidt græs mellem tæerne.

Lejligheden på 2. sal er placeret i hvad man ville kalde en yderst veldrevet ejendom med alt hvad der således medfølger af lave fællesudgifter, nye lydisolerede vinduer, ny dørtelefon med kamera, elevator og ikke mindst en velisoleret bygning, der kan ses og mærkes på de månedlige varmeudgifter.

Vi siger ikke, at de sparede kroner skal spises op på tapas og Sushi, men mulighederne for at dykke ned i det ypperste af det Københavnske gå-ud-miljø ligger i hvert fald lige der uden for hoveddøren.

Lad os gå indenfor igen i den totalistandsatte 3-værelses lejlighed, der bare emmer af god smag og kompromisløse løsninger. Hvis man starter nedefra, er gulvene overalt nyafhøvlede og lysnet med mat lak, der gør dem dejligt praktiske i hverdagen.

Det første indtryk rammer i den lyse og rummelige entré, der er blevet forkælet med indbyggede skabe og specialbyggede radiatorskjulere, der går igen i hele lejligheden. Videre herfra møder vi køkkenalrummet, hvor det skræddersyede snedkerkøkken med de skjulte greb, en naturkeramisk bordplade, vinkøleskab og Vola armatur særligt springer i øjnene.

Indrømmet, farven på køkkenet er modig, men foretrækker man andre mere dæmpede nuancer kan det nemt ændres. Udgangen til den rummelige og private sydvendte altan med ny belægning inviterer rummet udenfor i sommermånederne med aktive soltimer fra 15-18. Morgensolen bliver man heldigvis ikke snydt for, da ejendommens svalegang snildt kan rumme et cafésæt med et par stole.

Soveværelset har fået plads til en specialdesignet walk-in-løsning med smukke glaslåger, der fremstår naturligt integreret og understreger lejlighedens høje æstetiske niveau, ligesom det velindrettede kontor, børneværelse, roommate-værelse eller noget helt fjerde bestemt ikke er gået istandsættelsen forbi.

Badeværelset med fuld vaskesøjle er smagfuldt renoveret med respekt for ejendommens 70’er-minimalistiske stil med de helt rigtige klinker, microcement og såmænd en kalkafvisende glaslåge.

Lejligheden i Borgergade indrammer det underspillede luksusliv i City på stilsikker facon med en topbeliggenhed i indre by. Den velfungerende ejendom byder på parkeringsmuligheder i gården, cykelkælder og intet mindre end to fantastiske fælles tagterrasser, der ikke er mere end en elevatortur væk.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Stilren liebhaverlejlighed med både kant og karakter på eftertragtet beliggenhed i København K.

Pilestræde 35D, 2. København
København K
Frankrig Montauroux Frankrig
Persondatapolitik