Tilbage

Gennemistandsat toværelseslejlighed på Brofogedvej i upcoming København NV.

Gennemistandsat toværelseslejlighed på 71 m2 beliggende på Brofogedvej i gulstensejendom fra 1989 med renoverede opgange, nye vinduer og døre fra 2021.

Lejligheden er fuldstændig gennemrenoveret i 2017 med nyt køkken og badeværelse og ny slebne plankegulve. Den indflytningsklare bolig indeholder entré, stor stue med fransk altan og åbent køkken med hvide Svane elementer og indbyggede hårde hvidevarer fra Electrolux (opvaskemaskine, emhætte, ovn, kogeplade samt køl/frys). Herudover soveværelse med fransk altan og indbyggede skabe. Badeværelset er indrettet med store grå fliser, vedhængt toilet, bruseniche og hvidt badeværelsesmøbel fra Svane.

Ejendommen har et hyggeligt gårdmiljø med græsplæne, overdækket cykelskur og syv parkeringspladser i gården til fri afbenyttelse. Derudover fælles vaskekælder og kælderrum til lejligheden.

Området er i rivende udvikling og et attraktivt upcoming område i gåafstand til Nørrebro Station med både S-tog/metro og kun 10-15 min. til Kongens Nytorv. Området byder på et stort udvalg af hyggelige restauranter og caféer som bl.a. Tribeca, Behov, Kaffedepartementet og bageriet Flere Fugle. Herudover fitnesscentrene Trykkeriet, Sats og Fitness World. De mange omkringliggende basarer er meget populære og har et stort udvalg af grøntsager og specialiteter til attraktive priser.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Nyeste boliger

Udlejes kun til lejere som ikke har behov for at tage folkeregisteradresse.

Toldbodgade 38B, 4. tv. København
København K
Hørsholm Kirsebærvej 8 Hørsholm
Persondatapolitik