Med ekspertise i projektsalg i Nordsjælland og København

Leder du efter en eksklusiv ejendomsmægler i Nordsjælland og København med ekspertise i projektsalg? Så kom indenfor hos Lützau, som med 30 års erfaring bygger på et solidt lokalkendskab med et stærkt netværk inden for blandt andet projektsalg.

Hos Lützau har vi fx stået for salget af Nordø Projektsalg: 115 eksklusive og bæredygtige boliger med Nordhavns bedste beliggenhed. Tegnet af Henning Larsen Architects og med PFA Ejendomme som bygherre står de eksklusive boliger klar til de allerførste ejeres indflytning i 2023. 

Et succesfuldt projektsalgsforløb kræver løbende og tæt dialog og sparring med bygherre og bygherres rådgivere. Vi byder ind med vores mangeårige erfaring, da vi kender vores købermålgruppe til fingerspidserne, og det har stor værdi for bygherre. Et godt samarbejde om et projektsalg mellem bygherre og ejendomsmægleren strækker sig over flere år, og det kræver tillid, ærlighed og fortrolighed parterne imellem. Hos Lützau er vi entusiastiske og engagerede ejendomsmæglere, som brænder for projektsalg.

Hvorfor vælge Lützau som mægler til et projektsalg

Vi er en uafhængig mæglervirksomhed med engagerede og nærværende ejendomsmæglere og samarbejdspartnere.

Vi er eksperter i salg og udlejning af eksklusive ejendomme i København og Nordsjælland med en solid og succesfuld track record.

Vi har erfaring med projektsalg til en kræsen målgruppe.

Vi har mere end 30 års erfaring med ejendomshandel.

Vi er kvalitetsbevidste med alt fra markedsføring, materialevalg til samarbejdspartnere.

Vi er kritiske og engagerede sparringspartnere. 

Vores markedsføring skiller sig ud fra den generelle markedsføringsstrategi i mæglerbranchen.

Vi er nytænkende og får inspiration fra udlandet.

Vi har ingen klage- eller disciplinærsager fra Dansk Ejendomsmæglerforening.

Vi samarbejder med professionelle aktører

Vores kunderelationer med professionelle aktører er solid og succesfuld, hvor vi siden 2013 har samarbejdet med flere professionelle aktører indenfor projektsalg.

Hvis du som professionel aktør er nysgerrig på at høre mere om, hvad Lützau kan byde ind med som mægler i dit kommende projektsalg, ser vi frem til at høre fra dig.

Persondatapolitik