Med ekspertise i udlejning af boliger

Leder du efter en eksklusiv mægler i Nordsjælland og København, som er dygtig indenfor udlejning af boliger?

Så kom indenfor hos Lützau, som har mange års erfaring som udlejningsmægler og har udlejet alt fra små lejligheder til villaer rundt omkring i Nordsjælland og København.  Lützau har bl.a. stået for projektudlejninger på Jægersborg Kaserne i Gentofte for Ejendomsselskabet Norden og for udlejningen af boligerne i Store Strandstræde 8-14 i København K for Thylander Gruppen og PFA Ejendomme. Ved projektudlejninger har vi gode erfaringer med at blive inddraget tidligt i udlejningsprocessen, hvor vi står for innovative og udlejningsfremmende markedsføringstiltag. Vores track record er succesfuld med gode og stabile lejere.

Udlejning af boliger til ordentlige mennesker, der passer på de boliger, som de lejer og som er økonomisk stabile

Vi har også løbende udlejninger for private personer, som ønsker vores ekspertise. Vi har styr på lovgivningen og udarbejder lejekontrakter og indflytningsrapporter. Vores lejere udvælges nøje og vi bruger vores mavefornemmelse til at finde nogle gode og ordentlige lejere. Vi kan med stolthed sige, at vi igennem vores 10 år som udlejningsmægler altid har udlejet boliger til ordentlige mennesker, der passer på de boliger, som de lejer og som er økonomisk stabile. 

Hos Lützau er Carina Lützau vores udlejningsspecialist som har opbygget et stærkt udlejningsnetværk i Nordsjælland og København. Carina Lützau sørger for at dit udlejningsforløb bliver professionelt og at du vil føle dig tryg i hele udlejningsprocessen.

Oplev vores boliger til leje

Vores udbud af lejeboliger varierer, da vores liggetid er meget kort. Vores lejeboliger er oftest meget eksklusive boliger og du kan opleve vores udbud her

Uanset om du overvejer at udleje eller leje en bolig, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan maile os på kontakt@lutzau.dk eller ringe på +45 39 63 63 35. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Persondatapolitik