Zicavej 6, Klampenborg - Lützau
Tilbage

Unik étplansvilla på på lukket og stille villa ved Den Kongelige Skydebane Sølyst og tæt på Øresund.

Unik étplansvilla på 105 m² tegnet af arkitekterne Mogens Jacobsen og Alex Poulsen og opført i 1953. Villaen er beliggende på lukket og stille villavej på 816 m² ugeneret grund med gammel og smuk beplantning i det eftertragtede og fredelige kvarter ved Den Kongelige Skydebane Sølyst og tæt på Øresund og Dyrehaven.

Villaen har haft samme ejer siden 1966 og fremstår i dag i husets oprindelige arkitektoniske stil med bl.a. indbyggede skabe fra Børge Mogensen, korkgulve og træsorten oregon pine som bl.a. vægbeklædning.

Ejendommen er løbende vedligeholdt og køkken og badeværelse er sidenhen udskiftet, men der må forventes nogen istandsættelse.

Boligen indeholder bl.a. vindfang og entré med indbyggede garderobeskab, køkken fra Multiform udskiftet i 2018 med eksklusive elementer i oregon pine, Gaggenau gaskomfur og ovn (2018) samt ældre Gaggenau køleskab og Siemens opvaskemaskine. I køkkenet er en praktisk serveringslem til spisestuen.

Fra køkkenet adgang til bryggers med Børge Mogensen skabe og udgang mod Zicavej og ejendommens garage. Endvidere lys og hyggelig opholdsstue og adgang til værelse med udgang til haven. Spisestuen ligger i forlængelse af opholdsstuen med udgang til en skøn overdækket terrasse og arkitektegnet pragthave med smuk beplantning med mange stauder og rhododendroner.

Herudover afdeling med soveværelse, walk-in med Børge Mogensen skabe, separat toilet og badeværelse med badekar.

Denne helt og aldeles pragtfulde ejendom er en sjælden sand tidslomme, hvor en ny ejer med et ønske om istandsættelse, sandsynligvis vil respektere huset oprindelige arkitektoniske stil.

Ifølge lokalplanen er det muligt at udvide boligarealet med 100 m². Ejendommen er bevaringsværdig i kategori 4 som anses som middel værdi.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Uprætentiøst og underspillet luksusejendom på den attraktive og rolige beliggende Margrethevej i hjertet af Hellerup.

Margrethevej 15 Hellerup
Hellerup
København V Gærtorvet 14, 13. 2. København
Persondatapolitik