Vilvordevej 9, Charlottenlund - Lützau
Tilbage

Kompromisløs gennemistandsat villa opført i italiensk stil tæt på Bernstorffsparken.

Helt og aldeles kompromisløs gennemistandsat villa opført i italiensk stil tæt på Bernstorffsparken. Ejendommen er indvendigt som udvendigt gennemrenoveret i år 2017/2018 med en sjælden set detaljegrad med nye sorte vinduer, nyanlagt have med fliser og kobber tagrender. Indvendigt er der gulvvarme i stueetagen, i kælderen og på badeværelserne på første sal. Der er nye Junkers egetræs sildebensparket gulve i stueetagen samt i forældresoveværelset og de to walk-in værelser på 1. sal. Derudover mørke keramiske fliser i entréen, bryggerset, på badeværelserne og i kælderen. Dornbracht armaturer i hhv. messing og sort, spots fra Modular, nyt gasfyr, varmevandsbeholder m.v. Ejendommen indeholder 350 m² bolig, 108 m² gennemistandsat kælder samt 43 m² garage med automatiske porte og skur. Ankomst til ejendommen sker via præsentabel fjernbetjent port og låge med adgangskontrol til nyanlagt forplads og hovedindgang med to PH-kobber lamper og øvrig centralstyret udendørsbelysning. Grunden er solrig og udgør 1.360 m2 flot nyanlagt have med terrasser mod syd og vest. Den repræsentative bolig indeholder entré og trappeløb til 1. sal og adgang til tre stuer en suite med to nyopførte pejse med indsatser. Fra to af stuerne udgang til en stor sydvendt flisebelagt terrasse. Endvidere meget stort eksklusivt køkken fra Multiform af højeste kvalitet med stor messing Ø, Gaggenau opvaskemaskiner (2 stk.) samt mini køleskab i køkkenøen, Miele kogetop med 6 zoner induktion og Dornbracht armaturer i messing.
Fra køkkenet udgang til en skøn veranda med nedgang til en hyggelig vestvendt terrasse og den flotte anlagte have. Bag køkkenet ligeledes et sjældent veludstyret bryggers/grovkøkken fra Multiform med Gaggenau hårdehvidevarer herunder køleskab, fryseskab Vario med isternings maskine, vakuumskuffe,  kombi damp ovn og sous vide skuffe, opvaskemaskine, Quooker inkl. Cube, vask med kværn og Dornbracht armatur. På 1. sal: Flot bred repos med indbygget reol og høje træpaneler. Herfra via dobbelte glasdøre adgang til et stort kontor (oprindeligt 2 værelser) med udgang til balkon. Herudover soveværelse med fransk altan og i direkte forbindelse til walk-in værelse med skabe fra Multiform. Med udsigt til den vestvendte terrasse endnu et soveværelse og adgang til badeværelse med brus og kar. Forældresoveværelset ligger mod syd/øst med udgang til balkonen og har ligeledes en fransk altan. I forbindelse med forældresoveværelset er der walk-in værelse indrettet med skabe fra Multiform samt badeværelse med brus. I kælderen: Fordelingsgang, opholdsrum, vinkælder med Miele vinkøleskab, vaskerum med to Gaggenau vaskemaskiner og én tørretumbler. Herudover badeværelse med brus og stort depotrum med skabe. Alt i alt en indflytningsklar og fantastisk ejendom udover det sædvanlige. Boligen ligger særdeles centralt med gode indkøbsmuligheder på Jægersborg Allé og Ordrupvej, tæt på skoler og institutioner, Dyrehaven og Charlottenlund Fort.

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Kompromisløs og gennemført lejlighed med 2 altaner og elevator beliggende roligt i Stokhusgade med udsigt over Østre Anlæg og Statens Museum for Kunst.

Stokhusgade 4B, 4. København
København K
Nordhavn Rostockgade 8 Nordhavn
Persondatapolitik