Vilvordevej 14, Charlottenlund - Lützau
Tilbage

Markant gulpudset villa med rødt tegltag på 206 m² med tilhørende kælder på 105 m² tæt på Bernstorffsparken.

Markant gulpudset villa med rødt tegltag på 206 m² med tilhørende kælder på 105 m² tæt på Bernstorffsparken, gode indkøbsmuligheder på Jægersborg Allé og Ordrupvej, skoler/institutioner, Dyrehaven og Charlottenlund Fort.

Ejendommen rummer god plads til den store familie med tre gode soveværelser på første sal samt påklædningsværelse (tidligere soveværelse), herudover er der mulighed for yderligere to teenageopholdsrum i kælderen samt tre store opholdsstuer. Boligen indeholder i stueplan: Hall og smukt trappeløb, gæstetoilet og tre stuer en suite med flot stuk og franske dobbeltdøre. Fra spisestuen er der udgang til sydvestvendt flisebelagt terrasse.

På første sal: Repos, stort forældresoveværelse, to børneværelser, påklædningsværelse og badeværelse med brus. Den indbydende bolig har desuden flotte Dinesen plankegulve i stueetagen og hyggeligt køkken alrum med hvide køkkenelementer fra Svane og sorte komposit bordplader. Det store lyse køkken alrum er indrettet med sorte synlige bjælker, hyggelig pejs, udsigt til haven og udgang til endnu en terrasse. På gæstetoilettet og badeværelset på første sal er endvidere smukke Toni & Vola messing armaturer.

I kælderen: Stor fordelingsgang, vaskerum/badeværelse og fire gode disponible rum (hvoraf to kan anvendes som teenageopholdsrum). Huset er beliggende på skøn beplantet grund på 942 m² med rhododendron, hortensia, blodblommetræer og dejlige terrasser (rådhusbelægning – anlagt i 2021), hvilket giver mulighed for både sol og skygge fra tidlig morgen til sen aften i sommermånederne. Ankomst til ejendommen sker via stor nyanlagt flisebelagt forplads (rådhusbelægning 2020) med garage og carport.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Funktionel ét-plans villa på 749 m² sydvestvendt grund attraktivt beliggende på Søbakken og i gåafstand til Skovshoved skole, SIF og havnen

Søbakken 6A Charlottenlund
Charlottenlund
København Ø Rosenvængets Allé 11, 3. th København
Persondatapolitik