Tennisvej 18A, Tisvildeleje - Lützau / Book fremvisning her
Tilbage

Arkitekttegnet cedertræshus tegnet af Henning Larsen Architects på en af Tisvildes mest attraktive beliggenheder.

Arkitekttegnet cedertræshus tegnet af Henning Larsen Architects beliggende 400 meter til Kattegat og badestrand i lejet. Det charmerende sommerhus, med småsprossede vinduer og døre, emmer af Long Island og Tisvilde stemning. Huset er opført i 2001 på 589 m² skøn grund, som tidligere var en del af præstens gamle æblehave.

Boligen er fuldt isoleret, helårs anvendelig og opvarmes med elvarme og kakkelovn. Endvidere med minimal vedligeholdelsesforpligtelse. Indvendigt har huset  hvidmalede perlestaf profiler på vægge og lofter, massive fyldningsdøre- og fyrretræsgulve.

Sommerhuset indeholder entré, brusebadeværelse og stor hyggelig opholdsstue med åbent snedkerkøkken og udgang til solrig vestvendt træterrasse via fire terrassedøre. Herudover tre soveværelser og anneks med i alt seks sengepladser. På grunden er der også et udhus.

Alt i alt et pragtfuldt og velfungerende sommerhus på en af Tisvildes mest attraktive beliggenheder i hjertet af Tisvilde, tæt på Kattegat og Tisvilde Hegn.

Læs mere Læs mindre

Kontakt Lützau

Bestil fremvisning

Nyeste boliger

Smukt og smagfuldt istandsat engelsk rækkehus fra 1903 fredeligt beliggende på Christiansholms Parkvej i den sydlige karré mod Christiansholm Slot.

Christiansholms Parkvej 18 Klampenborg
Klampenborg
Hellerup Kildegårdsvej 25, st.th. Hellerup
Persondatapolitik